Misty29
Fanka BB :)
Bardzo fajne spodnie. Mega mi się podobająPodaję link do spodni:
Link do: COATED - Spodnie materiałowe - black @ Zalando.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo fajne spodnie. Mega mi się podobająPodaję link do spodni:
Link do: COATED - Spodnie materiałowe - black @ Zalando.pl
Ej calkiem nie złe - dżem dostałaśUważam, ze weekend w szpitalu kiedy i tak ani lekarzy, ani obchodu jest bez sensu. Ja mam syna, obowiązki i moją ciążową poduszkę [emoji23]
Zjedzcie za mnie śniadanie, plissss
Zobacz załącznik 934607
Trzymam kciuki za wizyty! [emoji1360]
dziewczyny to ja wam powiem że po drugiej cesarce z synem dostawalyśmy takie pyszne jedzenie - jak z restauracji a nie ze szpitala - poważnie - po pierwszej cesarce bylo gorsze ale to było pierwsze pół roku funkcjonowania szpitala to pewnie jeszcze wiele rzeczy sie "rozwijalo"Haha smacznegonie no masakra współczuję. Chociaż powiem Ci że raz w życiu mi szpitalne śniadanie smakowało. Jak dostałam w trzeci dzień po cesarce bo tyłu dniach głodówki. Zjadłam wszystko
![]()
Farciaradziewczyny to ja wam powiem że po drugiej cesarce z synem dostawalyśmy takie pyszne jedzenie - jak z restauracji a nie ze szpitala - poważnie - po pierwszej cesarce bylo gorsze ale to było pierwsze pół roku funkcjonowania szpitala to pewnie jeszcze wiele rzeczy sie "rozwijalo"
pamiętam że ostatni obiad to byl na pożeganieFarciara![]()
Też bym była w szoku. Mnie trzymali na glodzie. W drugiej dobie kleik ryżowy dostałam a w trzeciej małe śniadanko. Ale za to jak mi obiad w domu smakowałpamiętam że ostatni obiad to byl na pożeganiekompot caly talerz zupy (byla super) drugie danie mięso gulaszowe kasza gryczana i super surówka i do tego 2 banany
bylam w szoku - z dziewczynami na sali śmiałysmy się że to po to żeby szybko nastepne rodzić
![]()
U mnie po pierwszej cc bylo podobnie - marne to jedzenie dlatego po drugiej cc (3 lata póxniej) bylam w szoku o 16:30 mialam cc a na nastepny dzien już śniadanie dostałam - co prawda balam sie jeść więc nie zjadalam wszystkiego. Ciekawa jestem jak będzie terazTeż bym była w szoku. Mnie trzymali na glodzie. W drugiej dobie kleik ryżowy dostałam a w trzeciej małe śniadanko. Ale za to jak mi obiad w domu smakował![]()