reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Współczuję [emoji33] taki czarny scenariusz. Nic dziwnego, ze się boisz...

Mnie na stole zemdliło strasznie, prawie odleciałam. A to telepanie z zimna to klasyk. Podczas operacji wychłodzone sa wnętrzności. Mnie tak rzucało juz na cesarkowej zanim jeszcze odzyskałam czucie.
W sumie to mogłabym juz rodzic [emoji16]
Wiecie teraz po tych 4 lata to jestem wstanie stwierdzić że u mnie zadziałała wyobraźnia:-) zawsze bałam się cc i pewnie cały ten mój strach na stole się skumulowal :-) A że ja zdolna do paniki strasznej to i rezultat pewnie taki :-)

reklama
Nie tabletki,powinnaś dostać torecan w czopkach, on hamuje wymioty, moje koleżanki brały jak było bardzo źle.
Zobaczę dzisiaj co powie. Ostatnia wizyta miałam 20.12 wtedy było troszkę lepiej. Ale wiesz pilnuje się. Non stop coś pije w małych ilościach żeby w żołądku zostało więc raczej nie powinnam się obwodnic. Gorzej z jedzeniem ale czasem udaje mi się coś zjeść i nie zwymiotowac.

reklama
Do góry