reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

IMG_1686.JPG

[emoji23] moja poduszka co mi mąż zamówił , bardzo bardzo długa ( nasze łóżko ma 180x200 ) I tak jak widać zajmuje dużo dużo miejsca ALE to pierwsza noc od długiego czasu ze się tak wyspałam i rano wstałam wypoczęta ;) jest ubita z jakiegoś twardego pierza

reklama
Zobacz załącznik 933113

[emoji23] moja poduszka co mi mąż zamówił , bardzo bardzo długa ( nasze łóżko ma 180x200 ) I tak jak widać zajmuje dużo dużo miejsca ALE to pierwsza noc od długiego czasu ze się tak wyspałam i rano wstałam wypoczęta ;) jest ubita z jakiegoś twardego pierza
Fajna [emoji4] niestety pierz u nas odpada. A juz mialam nadzieje ze kupie i szyc nie bede musiala.
Już mi się odechciało.
Czy duzo... Więcej niż z płacą czy zaciecia przy goleniu ale mniej niż z krwawienia z nosa jeśli to w ogóle ma jakiś sens. Kilka kropli tak wielkosci 50p
Skoro nie ma teraz krwi to moze jakies zadrapanie, zaciecie moze. Do szpitala masz daleko zeby jechac teraz. Ja bym na spokojnie prowadzila obserwacje.

Zobacz załącznik 933113

Watpie,zeby w środku było pierze. Dzieci często są uczulone na pierze,dlatego stosuje się praktycznie wyłącznie antyalergiczne wypełnienia do takich poduszek. Sprawdź skład;)

Fajna [emoji4] niestety pierz u nas odpada. A juz mialam nadzieje ze kupie i szyc nie bede musiala.Skoro nie ma teraz krwi to moze jakies zadrapanie, zaciecie moze. Do szpitala masz daleko zeby jechac teraz. Ja bym na spokojnie prowadzila obserwacje.
Ano daleko. Ewentualnie mogę zadzwonić do tego tutaj czy mnie przyjmą. Czasem przyjmują. No ale cały dzień nic nie widziałam to nie panikuje :) dzięki

Witam się z rana. Udało mi się wreszcie pobrać córce mocz. Muszę zanieść do laboratorium. Najgorsze że jest czynne do 9:30 a o 10:20 mam wizytę u pediatry w sprawie wyników badań krwi i będę musiała tyle czekać bo nie opłaca mi się tam dwa razy chodzić. O 13:30 chciałam iść do pracy powiedzieć wreszcie o ciąży bo już mi się wychowawczy kończy ale nie wiem czy nie będę za bardzo zmęczona tymi spacerami i załatwianiem. Oby wyniki były dobre. Przyznam że się trochę stresuję. Miłego dnia Wam życzę!

Ale mi się zaczął poniedziałek pojechałam oddać krew na tokso pół miasta przejechałam a tam od 11 noszz ku.... wa
Jak labolataorum może być czynne od 11
No i siedzę i czekac będę 2 godz bo mi się nie opłaca wracać.....

Ale mi się zaczął poniedziałek pojechałam oddać krew na tokso pół miasta przejechałam a tam od 11 noszz ku.... wa
Jak labolataorum może być czynne od 11
No i siedzę i czekac będę 2 godz bo mi się nie opłaca wracać.....
Jak od 11???? Naczczo być do 11 to dla mnie mega wyczyn. Biedna... Tylko nie wkurzaj się tam już, to nie ma sensu... Może zapytaj gdzie w pobliżu jest jeszcze laboratorium? Nie musisz chyba konkretnie w tym miejscu??? Czy musisz? :(

Jak od 11???? Naczczo być do 11 to dla mnie mega wyczyn. Biedna... Tylko nie wkurzaj się tam już, to nie ma sensu... Może zapytaj gdzie w pobliżu jest jeszcze laboratorium? Nie musisz chyba konkretnie w tym miejscu??? Czy musisz? :(
No właśnie muszę tam każde labo ma swoje normy tam robiłam poprzednio i w środę mam tam lekarza zakaznego
Jak pech to pech będę czekać może jak zemdleje tu to mnie szybciej wezmą na szczęście na Toxo nie trzeba być naczczo

reklama
No właśnie muszę tam każde labo ma swoje normy tam robiłam poprzednio i w środę mam tam lekarza zakaznego
Jak pech to pech będę czekać może jak zemdleje tu to mnie szybciej wezmą na szczęście na Toxo nie trzeba być naczczo
No to tyle dobrze, ja robiłam kilka na raz także nie pamiętam które mogły być naczczo. Znajdź więc fajne miejsce na wypicie kawki/herbatki i zjedzenie jakiegoś ciacha :D A może jakiś sklep jest fajny blisko i może akurat coś potrzebujesz ;) ja nie lubię czekać w miejscu. A wiem że i to mnie kiedyś czeka (badanie krzywej cukrowej?)

Do góry