Ennis92
Fanka BB :)
Kciuki za wizytę [emoji3531]Ja dziś mam USG prenatalne, a jutro wizytę u swojego gina
Ja jutro zaczynam 18tydzien [emoji3531]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za wizytę [emoji3531]Ja dziś mam USG prenatalne, a jutro wizytę u swojego gina
Ja wole legginsy bo nic nie uciskaDziewczyny,które spodnie lepsze te co mają guzik i suwak i dopiero materiał,czy takie w stylu legginsów,długi pas aż pod piersi czy lekko na pół brzucha.Nie znam się doradzcie siedzę w pracy 8 godz,ma być mi wygodnie bo normalne dżinsy już cisną
Ja wole z pasem pod cycki. Przynajmniej do roboty. Wtedy nic mi brzucha nie uciska.Dziewczyny,które spodnie lepsze te co mają guzik i suwak i dopiero materiał,czy takie w stylu legginsów,długi pas aż pod piersi czy lekko na pół brzucha.Nie znam się doradzcie siedzę w pracy 8 godz,ma być mi wygodnie bo normalne dżinsy już cisną
Ja pije dość często Cole zero i nie mam wyrzutówKciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4] pochwalcie się potem jak maluchy [emoji7]
Ja od rana zgrzeszyłam [emoji53] tak mnie mdlilo, ze pepsi w puszce wypiłam i mam straszne wyrzuty sumienia [emoji17][emoji17] biorę witaminy mamaDHA i do tego folian firmy Solgar i mam takie mdłości po tym zestawie, ze jest naprawdę słabo. Nie wiem co zmienić. Witaminy czy folian?
Narobiłam się wczoraj z pokojami a tu się okazuje, ze mi 3 pokoje odpadają, bo dzieci gości anginę mają i musiałam poprosić o anulowanie rezerwacji... nie będę ryzykować . Za to po południu umówiłam się na pazury, bo moje łapy wyglądają juz tragicznie. Strasznie szybko zaczęły mi rosnąć paznokcie.
Też jestem z Gdańska i strasznie mi przykro.Ja miałam spokojny weekend. Za to wczoraj chwyciła mnie taka migrena... cała noc budziłam się przez ból, rano było jeszcze gorzej. Musiałam wziąć urlop w pracy. Leżałam z okładami do 11:30 i jakby nieco lepiej. Muszę wstać i wziąć euthyrox i coś wcisnąć na sile do jedzenia.
W ogóle jestem z Gdańska i wczoraj naszego prezydenta zaatakowano nożem na finale WOŚP. Jestem tym tak wstrząśnięta. Co dzieje się na tym świecie...
Ja też wole leginsy. Tylko wydaje mi się, że mam do nich za chude nogi.Ja wole legginsy bo nic nie uciska