reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Rozumiem, ze boisz się ewentualnych powikłań po amino? Wydaje mi się, ze w Twoim wypadku to jednak jedyne, słuszne rozwiązanie. Znajdź dobrego specjalistę i zastosuj się do zaleceń co do „po” i powinno być dobrze. Pappa to jednak tylko statystyka, po co masz się zadręczać do końca ciąży ...
Nie nie. Igła odpada w 100%

reklama
Cześć Kreska! Ale czemu tylko amniopunkcja jest brana pod uwagę? Jest tyle innych badań nieinwazyjnych... Też bym się pappa nie przejmowała, bo to badanie częstoskurcz myli i wprowadza niepotrzebny zamęt.
Jejku dopiero się obudziłam, średniak wczoraj mial gorączkę, więc wyłączyłam budzik, bo do przedszkola nie idziemy. W nocy kontrolowałam mu temperature, a teraz odespałam. Trzeba wstawać i do roboty, mam do uszycia dwie sukieneczki na chrzest..
Właśnie to badanie zalecała mi kobieta po prenatalnych. Ja poryczana w szoku zapisałam się a w autobusie do mnie dotarło co to za badanie i nie, nie wchodzi ono w rachubę. Nie chce szkodzić dzidziusiowi. Widzę pracowita mamusia jesteś. Super, miłego i spokojnego dnia życzę

Niezgadzam sie, szanse sa takie same. Samo badanie nie zrobi nagle dziecka zdrowego. Wiedza czy swiadomosc co nas moze czekac jest wieksza, ale szanse od poczatku mamy takie same. No chyba ze ktos ma duze obciazenie genetyczne, to szanse niestety sa mniejsze.
Mówiłam o szansie, jakie dają badania na wdrożenie leczenia w porę, zorganizowanie opieki specjalistów w danej dziedzinie. To miałam na myśli.

Prywatnie nigdy nie miałam takiej sytuacji. A żeby tu się chociaż ktoś uśmiechnął to byłby chyba jakiś cud.. w rejestracji też naburmuszone Panie siedzą i z łaską rejestrują ehhh
U nas przyjmuje prywatnie od 16. Rejestruje w ten sam dzień od 14. Ale nie ma, że powie przyjdź na konkretną godzine. Wszyscy czekają od 16. Jak nie są miejscowi to od 14 bo rejestracja tylko osobiscie. Przyjmuje az przyjmie wszystkich.

reklama
Do góry