reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
W pierwszej ciąży w 18 TC, w drugiej 14tc. Chłopak i w trzeciej jakoś podobnie 14/15 TC chłopak. To juz były USG na których lekarz dawał 90%. Także ja obstawiam,że się dowiem dopiero na kolejnej wizycie za 5tygodni.

W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 31 tc, w drugiej w 14tc. Lekarz spytał czy chcę wiedzieć, powiedziałam, że wiem że to chłopak, zapytał zdziwiony skąd wiem. Mówię intuicja panie doktorze. [emoji4]Teraz wizytę mam w 17tc i mam nadzieję, że się pokaże. Liczę na dziewczynkę i jakoś czuję, że będzie dziewczynka, mam nadzieję, że intuicja nie zawiedzie [emoji3]

Ja z Anną dowiedziałam się w 12tyg że chłopak i w 20tug na prenatalnych ptaszek odleciał hehe ;) teraz sama niewiem ale chyba chciałabym córeczkę ale jak będę ptaszek też się będę cieszyc ;) Dziewczyny coś mi się podziało z cerą ... Suche plamy mam po obu stronach nosa i cały nos suchy ,skóra się łuszczy ... Niewiem czy iść z tym do dermatologa czy są jakieś kremy na to ?

Ja z Anną dowiedziałam się w 12tyg że chłopak i w 20tug na prenatalnych ptaszek odleciał hehe ;) teraz sama niewiem ale chyba chciałabym córeczkę ale jak będę ptaszek też się będę cieszyc ;) Dziewczyny coś mi się podziało z cerą ... Suche plamy mam po obu stronach nosa i cały nos suchy ,skóra się łuszczy ... Niewiem czy iść z tym do dermatologa czy są jakieś kremy na to ?

Dajesz nadzieję że ptaszek może zniknąć :D

Ja z pierwszym gdzieś w 16-17 tygodniu. Wczesniej nikt nie zgadywal. Teraz lekarka wrozyla w 12t3d na dziewuszke... Ale na 57% wiec nie przywiazuje sie do tego. Licze na polowkowe ze sie wyjasni[emoji3]

Podziwiam te, ktore zostawiaja sobie tego newsa na porod! Serio!!!! To musi byc ciekawe przezycie! Choc zastanawiam sie, czy ciuszki wtedy takie unisex.. czy jak?

reklama
Do góry