malina2312
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży na połówkowych- dziewczynka, w drugiej 13 tydzień-chłopiecDziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciąży na połówkowych- dziewczynka, w drugiej 13 tydzień-chłopiecDziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
12+6, ale ja tam swoje wiem i pewnie pomyłka heheDziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
Ja z Anną dowiedziałam się w 12tyg że chłopak i w 20tug na prenatalnych ptaszek odleciał hehe teraz sama niewiem ale chyba chciałabym córeczkę ale jak będę ptaszek też się będę cieszyc Dziewczyny coś mi się podziało z cerą ... Suche plamy mam po obu stronach nosa i cały nos suchy ,skóra się łuszczy ... Niewiem czy iść z tym do dermatologa czy są jakieś kremy na to ?
U nas odlecial hehe a tatuś jakoś w 15/16 tyg nawet kupił PlayStation nowe , przyszedł do domu i mówi kupiłem prezent dla Filipka hehe no cóż ptaszek odlecial a konsola już została hehe [emoji23]Dajesz nadzieję że ptaszek może zniknąć