reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Ja mam na przedzie ale lekarka powiedziała, że jeszcze się przesunie.
Przyznam, że te 11 lat temu to nic o łożysku nie wiedziałam [emoji848] a teraz się okazało, że to taki „wędrujący organ”.
No i połówkowe mam zrobić dopiero najlepiej 1 marca, pod koniec 21 tygodnia. W jakim przedziale wieku ciąży robi się te badania?
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Dziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
Never_Give_Up
12t6d podczas badań prenatalnych lekarz powiedział że na 90% chłopiec.Dziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
Ennis92
O może warto ja raz mam raz nie mam.Ennis a propo zaparc, kup sobie taki schodek dla dzieci na kibelek. Przyda sie na przyszlosc, a teraz majac nogi wyzej bedzie lzej zrobic Ci [emoji90] Sama tylko w ten sposob siadam na tronie w ciazy. Musisz juz pilnowac tego wyprozniania bo.inaczej hemoroidy Ci sie zrobia.
Co do płci to też bym chciała chłopca ale chłop mówi dziewczynka. Może w weekend się dowiemy bo chyba na prywatny scan pojadę jeśli nie zrobi mi w czwartek
Hej. Ja dziś też się umówiłam na prenatalne. Niestety trafiła mi się nieogarnieta babka w rejestracji i zapisała mnie na badanie jak już bd w 14t3d. Dobrze ze się sama zorientowałam i przepisałem popołudniu gdzie indziej. W efekcie idę 15.01. Tego z krwi chyba nie bd robić jeśli USG bd w porządku. Zapisałam się też do gin na 28.01. Wgl dziś miałam dzien pełen lekarzy i zapisów. Co niestety wiąże się również z finansami.. No ale trudno dzieci najważniejsze.
Aguu
Laski, póki co nie ma się co stresować łożyskiem. Chyba, że po 20tc będzie przodujące Ale przodujące to nie to samo co na przedniej ścianie.
2x po porodzie, raz na połówkowym. Jutro pierwsze prenatalne ale nie oczekuję nawet, że się dowiem.Dziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?
reklama
12w3d na 70% 2 chłopców,może chociaż jeden się zlituje i będzie dziewczynkąDziewczyny kiedy poznalyscie plec waszego dzieciątka?