reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny, też macie potrzebę snu w ciągu dnia ? Przychodzi godz 13-14 A ja w pracy bym głowę o biurko rozwalila.. głowa leci. Marzę o łóżku i drzemce!
Niektóre dni tak. Dziś np obudziłam się o 8 zjadłam śniadanie i poszłam dalej spać. Od godziny leżę w łóżku i się wierce [emoji23]

Aż wstyd się przyznać :D ja się kładę do łóżka około 21.30 zasypiam około 23 w nocy spać nie mogę bo ciagle się przebudzam i potem do 9.30 się wyleguje bo na 11 do pracy [emoji23] całe 12 godzin w łóżku, cieszę się ostatnimi miesiącami kiedy tak mogę se pozwolić ;)

Ja mogę spać i w dzień i w nocy [emoji23] w weekend to ciężko z łóżka wyjść.
Ja też śpię w nocy!!! Korzystam, ze od 3 nocy mlody mi sie nie budzi!!!!!!!!!!!!!! Modle sie, zeby Mu tak zostalo. Pamietam, ze w pierwszej ciazy budzilo mnie kazde siku.... Haha, teraz moj pecherz wie, ze nie warto[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A w robocie.... Bez kawy "la lury" nie da rady[emoji7]

Ja śpię w nocy jak zabita. Wieczorami padam. Rano pobudka koło 6:30. Dłużej się nie da niestety. Drzemki w ciągu dnia chętnie bym sobie robiła ale córka rzadko jest na tyle łaskawa żeby iść spać dopoludnia :)

reklama
Ja w nocy czasem śpię czasem nie zależy jak chłop chrapie [emoji23][emoji23] zeszła noc akurat nie chrapal ale brzuch bolał.

Jak leżę w łóżku i mało się ruszam to nie boli a teraz wstałam pochodziłam chwilę, jeść, usiadłam na kanapie i znowu boli... Nie aż tak jak wczoraj ale jednak

A tak na marginesie jecie miękkie sery z mleka pasteryzowanego? Znalazłam fete I się zajadam. Uwielbiam I smutno mi było jak musiałam odstawić

Do góry