reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Patrzcie nie podali norm... Ale dziwne
Tzn nie jest mi to potrzebne bo przyrost jest dosyć duży ale dziwne że nie podali norm
Data badania
06-11-2018
Nazwa badania
beta-HCG
Wartość
11460,00
Jednostka
mIU/ml

WitamattachFull914374
w czerwcu miałam łyżeczkowanie w 9 tygodniu z powodu pustego jaja płodowego, w ciążę zaszłam przy drugim cyklu starań. We wrześniu lekarz powiedział, że możemy brać się do roboty attachFull914375 więc się wzięliśmy. 29 października na teście wyszły mi dwie piękne kreseczki ciążowe czyli znowu drugi cykl. Wczoraj byłam u lekarza wyliczył, że to 4 tydzień i 5 dni, na usg wyszedł pęcherzyk ciążowy 5 mm, przepisał mi duphaston.

WitamattachFull914374
w czerwcu miałam łyżeczkowanie w 9 tygodniu z powodu pustego jaja płodowego, w ciążę zaszłam przy drugim cyklu starań. We wrześniu lekarz powiedział, że możemy brać się do roboty attachFull914375 więc się wzięliśmy. 29 października na teście wyszły mi dwie piękne kreseczki ciążowe czyli znowu drugi cykl. Wczoraj byłam u lekarza wyliczył, że to 4 tydzień i 5 dni, na usg wyszedł pęcherzyk ciążowy 5 mm, przepisał mi duphaston.
Hej Iwona! Jakbym czytala o sobie! Mam synka z dokladnie takiej ciazy po pustym jaju. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki[emoji123] [emoji123] [emoji123]

reklama
Do góry