reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Janka spimy [emoji12] Ale musze wstac i isc po corke do przedszkola. Rano zaprowadzilam ja nadczco i ledwo.wrocilam do domu. Jak to mowia, stara a glupia [emoji23]

Witajcie dziewczyny, wszystkim przyszłym mamom serdecznie gratuluję, cieszę się razem z wami, gdyż sama zostanę mamą w kwietniu 2019. Wdarłam się na Wasze forum tak na chwilkę, może którejś mamie się przyda detektor tętna, aby podsłuchiwać maluszka. Mój już ostro fika sobie w brzuszku, więc mamy teraz taki sposób komunikacji. Przesyłam link i pozdrawiam Was serdecznie
Link do: Detektor tętna płodu

Też, do wieczora. :nerd:
Psia grypa mnie dopadła w pracy chyba... :szok:

Muszę wam powiedzieć, że w tej ciąży wyjątkowo nie czuje się ciążowo... Tfu tfu bez mdłości i zmęczenia/senności. Hm... Może faktycznie suplementacja magnezem pomogła. :biggrin2:

Ja czuję się do niczego. Zero chęci na nic, dzisiaj już nawet zrobiło mi się słabo.
Z objawów na tę chwilę to tylko cycki mi odpadają i jestem zmęczona. Mdłości mam ale po jedzeniu... Głupie sny i w nocy wstaje do toalety.

reklama
Mnie cycki tak bolą że nawet zwykły spacer to męka [emoji85] muszę się rozejrzeć za jakimś lepszym stanikiem co by tak nie skakaly. Mdłości jak nie zjem na czas... wczoraj miałam skończę dziwne ale przeszło jak się położyłam i wzięłam paracetamol. Dziś.znowu coś tam mnie pobolewa ale nie jest mocne więc spoko.
Pogoda nie pomaga...taki flak człowieka ze mnie

Do góry