reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja mam na 21.11. to bedzie jakis 6t3d wiec licze, ze moze cos dojrzymy... mam stresa. W weekend musze poleciec do Londynu i czuje sie troche niepewnie... Ale nie ma wolnych terminow w tym tygodniu [emoji26] to co zrobie;(

@Janka86 dasz rade :) ja jeszcze w tyg na do wizyty nawet jeszcze sie nie zapisalam :p nawet narazie o tym nie mysle :) na tym etapie co ma byc to bedzie i nie mamy na to wiekszego wplywu :) nie ma co sie spieszyc z wizyta :happy2:

Witam wszystkie mamy oraz przyszłe mamy :) Ja jestem mamą 7 i 3 latka. Obecnie oczekuję na trzecie. Dzisiejsze usg potwierdziło moje przypuszczenia. Termin 3 lipca :D Miło będzie pogadać z kimś, kto ma podobne odczucia i nie widzi nic dziwnego w jedzeniu jajek z dżemem ;) Pozdrawiam

Dzień dobry
Co do kamień piersią ja karmilam w dwuch ciążach pediatra kazał mi Czarka odstawić bo niby Michalka obiad karmilam do końca urodził się z waga 4 kg.. Maksa karmilam przyjechałam że szpitala z Jasień i obu karmilam na dwa cyce

Co do witamin jem falvit mama

Wizyty wczoraj umówiłam u super giną w Krk na 13 grudnia i prenetalne 3 styczeń i muszę tutaj czegoś na miejscu poszukać jeszcze na NFZ :)

reklama
Karolcia.DE jeździsz sama czy jako plecaczek. Ja sama teraz 125 kurs zrobiłam na A i dupa nie zrobię prawka w przyszłym sezonie i cały stracony

Załączniki

• IMG_20180923_092021_1.jpg
    IMG_20180923_092021_1.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 95
Do góry