reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja mam na 21.11. to bedzie jakis 6t3d wiec licze, ze moze cos dojrzymy... mam stresa. W weekend musze poleciec do Londynu i czuje sie troche niepewnie... Ale nie ma wolnych terminow w tym tygodniu [emoji26] to co zrobie;(

@Janka86 dasz rade :) ja jeszcze w tyg na do wizyty nawet jeszcze sie nie zapisalam :p nawet narazie o tym nie mysle :) na tym etapie co ma byc to bedzie i nie mamy na to wiekszego wplywu :) nie ma co sie spieszyc z wizyta :happy2:

Witam wszystkie mamy oraz przyszłe mamy :) Ja jestem mamą 7 i 3 latka. Obecnie oczekuję na trzecie. Dzisiejsze usg potwierdziło moje przypuszczenia. Termin 3 lipca :D Miło będzie pogadać z kimś, kto ma podobne odczucia i nie widzi nic dziwnego w jedzeniu jajek z dżemem ;) Pozdrawiam

Dzień dobry
Co do kamień piersią ja karmilam w dwuch ciążach pediatra kazał mi Czarka odstawić bo niby Michalka obiad karmilam do końca urodził się z waga 4 kg.. Maksa karmilam przyjechałam że szpitala z Jasień i obu karmilam na dwa cyce

Co do witamin jem falvit mama

Wizyty wczoraj umówiłam u super giną w Krk na 13 grudnia i prenetalne 3 styczeń i muszę tutaj czegoś na miejscu poszukać jeszcze na NFZ :)

reklama
Karolcia.DE jeździsz sama czy jako plecaczek. Ja sama teraz 125 kurs zrobiłam na A i dupa nie zrobię prawka w przyszłym sezonie i cały stracony

Załączniki

• IMG_20180923_092021_1.jpg
    IMG_20180923_092021_1.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 92
Do góry