reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witajcie kobietki!
Witam nowe przyszłe mamy
@OnaZmijeczka bardzo ładny przyrost :tak:
@zuzkaaa będzie dobrze nie martw się na zapas ;)
Kobietki co do suplementów ja brałam Omega med pregna dha bardzo fajne i przyswajalne witaminy brałam jakieś innej firmy i później było mi niedobrze tylko po jakich to było to nie pamiętam ale w każdym razie polecam:tak: (oczywiście wiadomo każda z nas jest inna i ma swoje sprawdzone witaminy ) dziś idę po kwas foliowy i magnez z potas em bo na wynikach badań miałam na granicy więc się zasuplementuje:-D

Trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty:yes:

Udanego dnia Kobietki! :)

reklama
Jezu dziewczyny jak u was z wagą? Ja od września przytuliłam 5kg [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a najbardziej odkąd się dowiedziałam o ciąży [emoji24][emoji24][emoji24] w takim tempie to ja przytyje z 40kg...

@Ennis92 ja od paru ladnych lat nie moge przrkroczyc wagi 53kg przy wzroscie 170cm taka moja natura bo przebadalam sie od stop do glow :p ale od 2 tyg przytylam kg i waze 54kg co jest dla mnie wynikiem prawie nie mozliwym hahahha tez sie boje ze jak sie rozhulam to bede spadc z lozka z obu stron na raz :eek:

@Ennis92 ja od paru ladnych lat nie moge przrkroczyc wagi 53kg przy wzroscie 170cm taka moja natura bo przebadalam sie od stop do glow [emoji14] ale od 2 tyg przytylam kg i waze 54kg co jest dla mnie wynikiem prawie nie mozliwym hahahha tez sie boje ze jak sie rozhulam to bede spadc z lozka z obu stron na raz :eek:
Zazdroszcze wagi[emoji85] ja juz "spadam z łóżka " i nie chce kurde jeszcze bardziej....

ja to bym chciala przytyc ale znajac moje predyspozycje przytyje tyle ile musze :eek: albo prztyje wiecej ale szybko zgubie :-D

reklama
No z wagą to trzeba od razu się pilnować w ciąży potrafi leciec na łeb na szyję a potem ciężko coś już zdzialac. Karmienie wcale nie jest takie że waga spada sama, to u niektórych tylko tak działa choć osobiście nie znam takich przypadków
Także odkładanie na później nie jest zbyt dobrym pomysłem. Chodzi tylko o to żeby się nie przejadać i zdrowo jeść nie robić rozpust ale też nie głodzić się bo to nie czas na diety.
Dla mnie to temat drażliwy bo właśnie po ciąży miałam operacje i nie mogłam za bardzo trenowac. Teraz nie wiem co będzie choć trenuje.
Wtedy zaczynałam z wagą 54 a teraz 56/57 przy wzroście 167. W ciąży przytyłam jakieś 12 kg nie pilnowałam się wcale ale ja byłam samym mięśniem tak że one po prostu zanikły i dlatego ta waga nie wygląda na dużą ale tak na prawdę jest tragedia.
Teraz będę się ostro pilnować bo po ciąży to nie wiadomo jak będzie w moim przypadku. No i. Ja nie jestem osobą zorganizowana i to mi nie ułatwia sprawy. Jak ktoś jest mega zorganizowany to na pewno da radę i trafi na dobry model dziecka i wspierającego partnera:)
@zuzkaaa kciuki zaciśnięte:)

Do góry