reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

WOW to i w ta stronę się mylą że z chłopczyka robi się dziewczynka :) A to kiepski sprzęt był czy zbyt wcześnie określane?
Wydaje mi się że sprzęt był ok. Nie wiem co się stało. Może pepowine lekarz widział. Ciężko powiedzieć. Albo za wcześnie było. Pierwsza opcja padła koło 13 tygodnia a dwa tygodnie później druga :) uwierzylam dopiero jak zostało to potwierdzone na polowkowych.

reklama
Mnie pocieli o 11:20.... A prysznic bralam kolo 19. Do dzis nie wiem jak ja to zrobilam... Ale zabrali mi malego na oddzial noworodkowy i wszystko o czym myslalam, ze musze Go znalezc[emoji23][emoji23][emoji23].

Potem przez trochę bolala mnie blizna i bylo ok. Nie mam traumy cc.

Ja miałam przed północą cc a wstałam koło 14 i później już normalnie chodziłam ale zgięta w pół. Nie wiem czemu mnie tylko na wodzie tak długo trzymali. Później dali mi jeszcze paskudny kleik.
a ile lat temu to było? moze coś sie pozmieniało w między czasie znowu :D polozna przezd cc z synkiem jak jej powiedzialam, ze ja po 6 godzinach to nie wstane powiedziała, że wszystko się zmienia i za kilka lat to kobiety bedą schodzić ze stolu operacyjnego i same na sale szły :) żartowaly oczywiście ale zdziwilam sie ze wstawac mam po 6 godzinach a nie jak 3 lata wcześniej po dobie

a ile lat temu to było? moze coś sie pozmieniało w między czasie znowu :D polozna przezd cc z synkiem jak jej powiedzialam, ze ja po 6 godzinach to nie wstane powiedziała, że wszystko się zmienia i za kilka lat to kobiety bedą schodzić ze stolu operacyjnego i same na sale szły :) żartowaly oczywiście ale zdziwilam sie ze wstawac mam po 6 godzinach a nie jak 3 lata wcześniej po dobie
W lutym 2017

Nie wiem jak po CC ale po wyrpstku dali mi jeść jakąś godzinę max 2 po wybudzeniu. Co prawda odmówiłam i chciałam tylko coś do picia ale proponowali.

reklama
Hej dziewczyny! :) Czytam Was już jakiś czas, można dołączyć?
Mam już dwuletnie dziecko - córeczkę, a teraz druga ciąża termin na 30.07.
Rodziłam SN i dobrze wspominam ,bez komplikacji. Teraz też bym chciała SN, ale strach jest.
Niby każda ciąża inna, a ta porównywalna do pierwszej - czyli wszystkie możliwe dolegliwości, ciągłe mdłości i wymioty. :(
15.01 mam wizytę u swojej gin, a 22.01 prenatalne.
Jeszcze na koniec stycznia czeka Nas przeprowadzka do UK, stres będzie.
Chce znaleźć polskiego lekarza, któraś z Was może mieszka tam? I może wypowiedzieć się na temat opieki i porodu (nie słyszałam zbyt dobrych opinii)?

Do góry