Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie występuje syndrom 1 stycznia czy piję szampana z % czy bez, zawsze boli mnie rano głowaTe Picollo to ma kopa. No tak mnie boli głowa od rana...
Kciuki za wizytę. Jak to zrobiłaś że twój suwaczek widać na forum?Hej kochane U mnie wszystko w porządku. Wczorajszego sylwestra spędziłam przy Picollo. Było pysznee…
Coraz bliżej wizyta. W czwartek. Nie mogę się doczekać, ale też strasznie się boję. A i najważniejsza wiadomość w końcu przestałam od wczoraj plamić. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku
Ja mam suwaczek ale nie widać go na aplikacji tak jak twój [emoji85] tylko jak wejdę na forum. Ale poczytam dziękihttps://www.suwaczki.com/ weszłam na tą stronę i tutaj jest wszystko napisane
Kochana a jak ustawić taki jak Ty masz?Tez bylam w szoku jak zobaczylam ten suwaczek