reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam nową koleżankę, dopisz się pod tabelką jeśli masz chęć w niej być :)
No i dziewczyny jak komuś coś się zmieniło to piszcie tam, wieczorem będę edytowała tabelkę :)

reklama
Hej, witam w nowym roku. :) Siedzieliśmy z mężem w domu, z tv i jakimiś przekąskami. No i pozwolilam sobie na colę, której unikałam od zobaczenia 2 kresek, ale to było dobre. [emoji846] Już nie pamiętam takiego samotnego sylwestra, ale było fajnie. No i wytrzymałam do 3:00. [emoji44] Ale dziś czuję się jak na kacu. [emoji23] Chce mi się spać i raz zemdliło mnie rano. Faktycznie, mocne to piccolo. [emoji23]

Za 10 dni prenatalne. Tak się niecierpliwię! [emoji6] Mąż wziął wolne, mam nadzieję, że będzie mógł wejść [emoji4]

Od dwóch dni mega bolą mnie sutki. Nawet jak przypadkiem dotknę, to masakra.

Witajcie dziewczyny w nowym roku. Życzę Wam samych pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń. Zdrówko niech nam dopisuje by latem każda mogła utulic swoje maleństwo.

My spędziliśmy miłego sylwestra, domówka u znajomych, masa jedzienia, fajerwerki i o 4 rano wróciliśmy do domu :) nawet dzieci pospały dzisiaj do 12 hihi. Tak więc dopiero zjedliśmy śniadanko.

Witam nową mamusię :blink::blink:

Jejku piszecie tak o tych mdłościach i wymiotach, to aż mam ciarki. Sama do tej pory mam mdłości, ale są chyba jeszcze znośne i nie zdążło mi się wymiotować. Myślę, tzn mam nadzieję :laugh2:, że lada moment się z nim pożegnamy.

Na ruchy sama czekam z utęsknieniem, również zdążylo mu się ostatnio słyszeć jakieś dziwne puknięcie, ale sobie myślę że w 13 tyg to chyba za wcześnie i coś mi się wydaje. W każdym bądź razie jeszcze góra kilka tygodni i napewno je poczujemy.

Ostatnio zaczęłam mieć przeczucie co do płci i tak mi się wydaje że będzie dziewczynka, zobaczymy czy na prenatalnych będzie coś już widać.

Miłego dnia :biggrin2:

Te Picollo to ma kopa. No tak mnie boli głowa od rana... :)

Ja piłam takie i też mnie głowa boli od rana :-) Ogólnie to polecam na przyszłość, w ogóle mnie po nim nie mdliło! Już wiem jaka dieta byłaby dobra na te mdłości, takie wino musujące i pistacje. Zero wymiotów później. Tylko trochę drogo ;-)

Załączniki

• 20190101_001435.jpg
    20190101_001435.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 69
Witajcie przyszłe mamy można dołączyć? Termin porodu mam na 07.07.2019, to moja trzecia ciąża, w domu mam dwóch chłopaków Mikołaja (10l.) i Wojtka (4l.). Wczoraj miałam genetyczne, jest ok. Maluszek nie chciał pokazać co ma między nóżkami. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Witajcie przyszłe mamy można dołączyć? Termin porodu mam na 07.07.2019, to moja trzecia ciąża, w domu mam dwóch chłopaków Mikołaja (10l.) i Wojtka (4l.). Wczoraj miałam genetyczne, jest ok. Maluszek nie chciał pokazać co ma między nóżkami. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Cześć :) To rodzimy razem :) Jak chcesz wpisz się pod tabelką, to Cię dopiszę. Też wczoraj miałam genetyczne ale mój maluszek był tak ułożony, że ledwo dał cokolwiek zmierzyć a gdzie tu zajrzeć między nogi :)

Ok
Ja piłam takie i też mnie głowa boli od rana :-) Ogólnie to polecam na przyszłość, w ogóle mnie po nim nie mdliło! Już wiem jaka dieta byłaby dobra na te mdłości, takie wino musujące i pistacje. Zero wymiotów później. Tylko trochę drogo ;-)
Będę gadać jak moja babka ale w tv mówili o gwałtownym spadku ciśnienia i pewnie stąd ten ból głowy :)

reklama
Do góry