reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam nową koleżankę, dopisz się pod tabelką jeśli masz chęć w niej być :)
No i dziewczyny jak komuś coś się zmieniło to piszcie tam, wieczorem będę edytowała tabelkę :)

reklama
Hej, witam w nowym roku. :) Siedzieliśmy z mężem w domu, z tv i jakimiś przekąskami. No i pozwolilam sobie na colę, której unikałam od zobaczenia 2 kresek, ale to było dobre. [emoji846] Już nie pamiętam takiego samotnego sylwestra, ale było fajnie. No i wytrzymałam do 3:00. [emoji44] Ale dziś czuję się jak na kacu. [emoji23] Chce mi się spać i raz zemdliło mnie rano. Faktycznie, mocne to piccolo. [emoji23]

Za 10 dni prenatalne. Tak się niecierpliwię! [emoji6] Mąż wziął wolne, mam nadzieję, że będzie mógł wejść [emoji4]

Od dwóch dni mega bolą mnie sutki. Nawet jak przypadkiem dotknę, to masakra.

Witajcie dziewczyny w nowym roku. Życzę Wam samych pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń. Zdrówko niech nam dopisuje by latem każda mogła utulic swoje maleństwo.

My spędziliśmy miłego sylwestra, domówka u znajomych, masa jedzienia, fajerwerki i o 4 rano wróciliśmy do domu :) nawet dzieci pospały dzisiaj do 12 hihi. Tak więc dopiero zjedliśmy śniadanko.

Witam nową mamusię :blink::blink:

Jejku piszecie tak o tych mdłościach i wymiotach, to aż mam ciarki. Sama do tej pory mam mdłości, ale są chyba jeszcze znośne i nie zdążło mi się wymiotować. Myślę, tzn mam nadzieję :laugh2:, że lada moment się z nim pożegnamy.

Na ruchy sama czekam z utęsknieniem, również zdążylo mu się ostatnio słyszeć jakieś dziwne puknięcie, ale sobie myślę że w 13 tyg to chyba za wcześnie i coś mi się wydaje. W każdym bądź razie jeszcze góra kilka tygodni i napewno je poczujemy.

Ostatnio zaczęłam mieć przeczucie co do płci i tak mi się wydaje że będzie dziewczynka, zobaczymy czy na prenatalnych będzie coś już widać.

Miłego dnia :biggrin2:

Te Picollo to ma kopa. No tak mnie boli głowa od rana... :)

Ja piłam takie i też mnie głowa boli od rana :-) Ogólnie to polecam na przyszłość, w ogóle mnie po nim nie mdliło! Już wiem jaka dieta byłaby dobra na te mdłości, takie wino musujące i pistacje. Zero wymiotów później. Tylko trochę drogo ;-)

Załączniki

• 20190101_001435.jpg
    20190101_001435.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 63
Witajcie przyszłe mamy można dołączyć? Termin porodu mam na 07.07.2019, to moja trzecia ciąża, w domu mam dwóch chłopaków Mikołaja (10l.) i Wojtka (4l.). Wczoraj miałam genetyczne, jest ok. Maluszek nie chciał pokazać co ma między nóżkami. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Witajcie przyszłe mamy można dołączyć? Termin porodu mam na 07.07.2019, to moja trzecia ciąża, w domu mam dwóch chłopaków Mikołaja (10l.) i Wojtka (4l.). Wczoraj miałam genetyczne, jest ok. Maluszek nie chciał pokazać co ma między nóżkami. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Cześć :) To rodzimy razem :) Jak chcesz wpisz się pod tabelką, to Cię dopiszę. Też wczoraj miałam genetyczne ale mój maluszek był tak ułożony, że ledwo dał cokolwiek zmierzyć a gdzie tu zajrzeć między nogi :)

Ok
Ja piłam takie i też mnie głowa boli od rana :-) Ogólnie to polecam na przyszłość, w ogóle mnie po nim nie mdliło! Już wiem jaka dieta byłaby dobra na te mdłości, takie wino musujące i pistacje. Zero wymiotów później. Tylko trochę drogo ;-)
Będę gadać jak moja babka ale w tv mówili o gwałtownym spadku ciśnienia i pewnie stąd ten ból głowy :)

reklama
Do góry