renisus
Fanka BB :)
Ja oba mam z suwaczkow [emoji4] i potem pierwszy link wklejasz do sygnaturki.Kochana a jak ustawić taki jak Ty masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja oba mam z suwaczkow [emoji4] i potem pierwszy link wklejasz do sygnaturki.Kochana a jak ustawić taki jak Ty masz?
DziękujęJa oba mam z suwaczkow [emoji4] i potem pierwszy link wklejasz do sygnaturki.
Bo masz w sygnaturce normalnie i nie widać w tel. Chyba że wkleisz też do posta - jak to zrobiłaś 2 razy - wtedy widać (jestem akurat na stronie na kompie i widzę, że masz podwójnie ). Musiałabyś co post wklejać też adres suwaczkaNo i niestety nie wiem jak to zrobić bo widzę, że i mi to zniknęło
Wracam na basen w przyszłym tygodniuDziewczyny. Pytanie z innej beczki
Cwiczycie coś?
Właśnie zastanawiam się nad wykupieniem karnetu na basen
Ile razy w tygodniu ?Wracam na basen w przyszłym tygodniu