reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Coś bym porobiła ale sił i czasu brak. Basen byłby chyba fajną opcją. Bo tak to zaraz mnie boli brzuch i plecy w krzyżu.

reklama
Też bym popływala, ale po każdej wizycie na publicznym basenie leczę się z infekcji intymnych, więc chyba odpuszczę:/ poczekam do czerwca i poplywam w swoim basenie,jak będę jeszcze w stanie wtoczyć się na drabinkę [emoji23]

Też chciałabym zacząć na basen chodzić. I frajda dla synka, bo też mu się nudzi w taką pogodę. Na youtube oglądałam ćwiczenia, ale to raczej nie dla mnie.

Też bym popływala, ale po każdej wizycie na publicznym basenie leczę się z infekcji intymnych, więc chyba odpuszczę:/ poczekam do czerwca i poplywam w swoim basenie,jak będę jeszcze w stanie wtoczyć się na drabinkę [emoji23]

Ja mam dokładnie tak samo. Co wizyta to mam infekcje. Kiedyś po basenie od razu używałam globulek, żeby temu zapobiec. Teraz jednak staram się używać jak najmniej leków, nawet przy zapaleniu oskrzeli leczyłam się domowymi sposobami.
Tytanem aktywności nie byłam nigdy, więc tylko jakieś delikatne spacerki uskuteczniam. Chociaż kupiłam nowe buty i chyba przesadziłam z fasonem, bo są skórzane i mega wąskie. Boje się, że tak dłużej w nich pochodzę to zostaną na nodze do lata :D

Ja właśnie wczoraj pożyczyłam kijki do Nordic Walking i pierwszy spacer już mam za sobą. Chociaż teraz w tą pogodę na dwór wychodzić to ciężko. Dlatego myślę o tym basenie i jakiś ćwiczeniach z yt. :)

Ja właśnie wczoraj pożyczyłam kijki do Nordic Walking i pierwszy spacer już mam za sobą. Chociaż teraz w tą pogodę na dwór wychodzić to ciężko. Dlatego myślę o tym basenie i jakiś ćwiczeniach z yt. :)
Właśnie mój mąż mówił mi dziś o tym, że odpowiednie uprawianie Nordic angażuje 30 mięśni i w godzinę można spalić 900 kaolorii. Jednak żeby dobrze to robić najlepiej znaleźć trenera, który nam pokaże jak poprawnie się chodzi, bo samo takie chodzenie z kijkami nie przynosi takiego efektu i nie jest wcale takie łatwe.

reklama
@Marta86 ja robiłam test Papp-a chyba tylko dla własnego spokoju. pani dr bardzo nie namawiała ale zaproponowała taką możliwość. Podobno ten test to tylko statystyka. Bardzo często kiedy w USG nie widać żadnych nieprawidłowości lekarze sugerują że Papp-a jest tylko dodatkowym badaniem.

Do góry