Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzczęściaraA u nas jutro imprezka na 20 osób robię sałatki i przekąski , nabrałam mocy ostatnio
U mnie niestety pobudka max o 7. W dzień też nie ma kiedy się przespać.Ja się kładę dość szybko ale w nocy spać nie mogę za to rano potrafię do 10
Czytałam właśnie o tym powiem wam że rodziłam 20 lat temu i to napewno jest przepaść między wtedy a teraz ale mimo wsustko swój poród i opiekę naprawdę dobrze wspominam. Ale z tego co wyczytałam mimo tych zmian kobiety i tak nie mogą liczyć na znieczulenieDziewczyny z PL, nowy standard, niedługo wchodzi w życie. Warto przeczytać już teraz, bo dotyczy też ciąży Link do: Standard opieki okołoporodowej - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku