Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Mam problem z włosami czy komuś jeszcze wypadają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam problem z włosami czy komuś jeszcze wypadają?
Nie. Idę do zwykłego ale jakby coś było wątpliwe to będę konsultować wtedy.Dziewczyny czy wszystkie macie usg prenatalne u lekarzy z certyfikatem? Ja jestem umówiona do swojego lekarza 9. 01 to będzie 12+3 ale mój lekarz nie ma papierka do prenatalnych chociaż ma same dobre opinie i wiele pacjentek w ciąży. Sprzęt także ok. Myślicie że takie usg wystarczy?
Moja też nie ma papierka. Nawet śmiałam ją o to zapytać. Zdobycie papierka to żaden problem. Moja lekarka mowi, że dla niej internet to ciemna magia (ma swój wiek) i nie planuje żadnych certyfikatów zdobywać na starość. W pobliżu nie ma lekarza z certyfikatem. A ja ufam mojej lekarce i w razie wątpliwości też skonsultuje to dalej.Mi wypadają ale walczę z niedoborami. Ogólnie wcześniej w ciazach właśnie były piękne i niewiele wychodziło, za to po porodzie prawie wylysialam, ale to akurat norma.
Nie. Idę do zwykłego ale jakby coś było wątpliwe to będę konsultować wtedy.
Najlepszy certyfikat to zaufanie ciezarowek, doświadczenie i wiedzaMoja też nie ma papierka. Nawet śmiałam ją o to zapytać. Zdobycie papierka to żaden problem. Moja lekarka mowi, że dla niej internet to ciemna magia (ma swój wiek) i nie planuje żadnych certyfikatów zdobywać na starość. W pobliżu nie ma lekarza z certyfikatem. A ja ufam mojej lekarce i w razie wątpliwości też skonsultuje to dalej.
Nie do końca zgodzę się ze stwierdzeniem, że „zdobycie papierka to żaden problem”. Ginekologów w Polsce jest powyżej 7000, a posiadających ten certyfikat ok. 740. Lekarze muszą zdawać testy teoretyczne i praktyczne i co roku to powtarzać, inaczej są wykreślani z tej listy. Jeśli macie zaufanie do swojego lekarza to nie widzę w tym nic złego, ale jeśli istnieje możliwość umówienia się do kogoś z certyfikatem to tak bym zrobiłaMoja też nie ma papierka. Nawet śmiałam ją o to zapytać. Zdobycie papierka to żaden problem. Moja lekarka mowi, że dla niej internet to ciemna magia (ma swój wiek) i nie planuje żadnych certyfikatów zdobywać na starość. W pobliżu nie ma lekarza z certyfikatem. A ja ufam mojej lekarce i w razie wątpliwości też skonsultuje to dalej.
Najlepsze ze mam morfo 13,5 więc gin nawet nic nie zalecila. Ale przed ciąża badalam ferrytyne i b12 i słabiutko było. Jak u Ciebie wyniki lecą to warto się przyjrzeć dokładniej.@Aguu no właśnie u mnie też wyniki lecą.... Kolejna wizyta dopiero 7-go stycznia :/