reklama
Karolcia.DE
Fanka BB :)
Cześć. Ja również pojadlam sobie w te święta teraz czeka nas droga, 860km do domu, właśnie wyruszamy.
Miłego drugiego dnia świat!!!
Miłego drugiego dnia świat!!!
Never_Give_Up
mam pytanie nie związane ze świętami : czy farbujecie włosy i robicie hybrydy czy czekacie na drugi trymestr?
Ja farbowalam włosy 2 tygodnie temu, dziś jestem 11t5d. A paznokcie robię regularnie co 3 tygodnie.
Wiem że sporo kobiet rezygnuje z tych zabiegów w pierwszym trymestrze, ja trochę poczytałam i podjęłam decyzję że będę farbowac i robić paznokcie. Ale myślę że to kwestia bardzo indywidualna każdej z nas i szanuje kobietki które nawet przez 9 miesięcy odpuszczają farbowanie czy hybrydy.
Misty29
Ja farbowalam włosy tydzień temu i hybrydy też robiłammam pytanie nie związane ze świętami : czy farbujecie włosy i robicie hybrydy czy czekacie na drugi trymestr?
Ennis92
Ja się muszę pofarbowac ale u mnie już 2 trymestr a hybryd nie robię bo paznokcie do doopy.mam pytanie nie związane ze świętami : czy farbujecie włosy i robicie hybrydy czy czekacie na drugi trymestr?
Czy tylko ja jestem dziś w pracy? [emoji24][emoji24]
slodkatrojeczka
Hybryd nie robię wcale, ale to raczej ze względu na fakt, że szkoda mi płytki paznokcia a mam teraz takie fajne mocne włosów nie farbuję ale też z wyboru - zamierzam wrócić do naturalnego koloru. Co do samego farbowania - możesz śmiało farbować, byle w farbie nie było amoniaku.mam pytanie nie związane ze świętami : czy farbujecie włosy i robicie hybrydy czy czekacie na drugi trymestr?
slodkatrojeczka
A jak tam Wasza cera? U mnie niby lepiej ale w sumie nigdy nie miałam wiekszych problemów, chyba że przed miesiączką. Ale coś ostatnio mam chyba suchą skórę. Jak założę podkład, wyglądam jakby mi skóra schodziła. Peeling nic nie daje. Pod podkład muszę nakładać warstwę kremu nawilżającego i dopiero wyglądam jak człowiek... Wczesniej nie miałam takiego problemu.
slodkatrojeczka
I czekam z utęsknieniem aż ta macica pójdzie w górę, bo ciągle latam siusiu.
reklama
Ennis92
Nie jest najgorzej. Trochę sucha, trochę wypryskow ale mogłoby być gorzejA jak tam Wasza cera? U mnie niby lepiej ale w sumie nigdy nie miałam wiekszych problemów, chyba że przed miesiączką. Ale coś ostatnio mam chyba suchą skórę. Jak założę podkład, wyglądam jakby mi skóra schodziła. Peeling nic nie daje. Pod podkład muszę nakładać warstwę kremu nawilżającego i dopiero wyglądam jak człowiek... Wczesniej nie miałam takiego problemu.