reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam się świątecznie :) cieszę się że takie pozytywne reakcje na wieść o powiększeniu rodziny były u Waszych bliskich. Trochę żałuję że podjęliśmy decyzję żeby powiedzieć dopiero po prenatalnych czyli gdzieś w połowie stycznia. Chyba na dzień babci i dziadka powiemy że kolejna wnuczka albo wnuczek będzie :)

Ja rozpoczęłam wigilię od witania się z muszla z samego rana. Na szczęście później już było lepiej i dałam radę wszystko przygotować a potem siedzieć przy stole. Goście poszli przed 22. O 23 wyrobilam się ze sprzątaniem. Mieliśmy w planach jeszcze posiedzieć sobie we dwoje z Mężem ale padlismy w sekundę. Mam nadzieję że dziś się uda taki świąteczny wieczór spędzić. O 16 idziemy do teściowej. Plan jest taki żeby długo nie siedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Miłego dnia!

Wreszcie wczoraj wieczorem spadł u nas śnieg i dziś rano poszliśmy od razu na zimowy spacer. Niestety już topnieje. Córka miała frajdę chociaż przez chwilę :)

reklama
My nie powiedzieliśmy. Postanowiliśmy poczekać jeszcze tydzień do prenatalnych :) Co do samopoczucia, wczoraj dwa razy zasłabłam. Przy pierwszym zasłabnięciu w domu, po prostu miałam ciśnienie 110/60, wypiłam słabą kawę rozpuszczalną i było lepiej. Przed pasterką drugi raz zrobiło mi się słabo ale odpoczęłam i jakoś przeszło. Mdłości wczoraj mi nie dokuczały. 12+2 dziś. Śmialam sie do męża, że jak tak dalej pójdzie to powiemy wszystkim jak zacznę rodzić.

A u nnie dziś kiepski dzień głowa boli, mdli cały dzień i zauważyłam że zapach że świeczek ozdobnych źle na mnie działa :(takie uroki u mnie dzisiaj 8t5d oby jutro było lepiej bo czeka nas podróż 200 km
Miłego świętowania dziewczynki

A u nnie dziś kiepski dzień głowa boli, mdli cały dzień i zauważyłam że zapach że świeczek ozdobnych źle na mnie działa :(takie uroki u mnie dzisiaj 8t5d oby jutro było lepiej bo czeka nas podróż 200 km
Miłego świętowania dziewczynki
Mnie 60km ale wczoraj zrobiło mi się niedobrze po 15 :) Bezpiecznej podróży

reklama
Cześć dziewczyny po wczorajszej kolacji czułam się okropnie ale to przez moje łakomstwo. Poprostu nie mogłam się oprzeć tylu smakołykom. A dzisiaj byliśmy w gościach na urodzinkach i dzionek jakoś minął. Jutro mam w planach cały dzień odpoczywać.

Do góry