reklama
U
użytkownik 902
Gość
Pozdrawiamy spod choinki
Pozdrawiamy spod choinkiZobacz załącznik 928173
Jaki piękny brzuszek
wszystkozajete
Moderatorka
Misty ja też czekam do prenatalnych, albo do wyników sanco, może będą szybciej. U nas nie wie nikt, ani rodzice, ani siostry. No trener wie [emoji6]
Mdlosci odpuściły jakiś czas temu, więc jem i jem i jem [emoji85] Ale też dziś mi słabo było, po śniadaniu się musiałam położyć i odpłynęłam na godzinę. Ze 3 dni temu tak mi brzuch wyskoczył, wieczorem zwłaszcza, z ciuchami się musiałam nakombinować dobrze
Jutro u nas obiad - 8-10 dzieci + 15-17 dorosłych osób. Na chacie many mega sajgon, więc jutro od rana nas czeka ogarnianie.
Jagodka a jak reakcja dzieci? Właściwie to starszaków, bo W to pewnie jeszcze obojętne [emoji6]
Mdlosci odpuściły jakiś czas temu, więc jem i jem i jem [emoji85] Ale też dziś mi słabo było, po śniadaniu się musiałam położyć i odpłynęłam na godzinę. Ze 3 dni temu tak mi brzuch wyskoczył, wieczorem zwłaszcza, z ciuchami się musiałam nakombinować dobrze
Jutro u nas obiad - 8-10 dzieci + 15-17 dorosłych osób. Na chacie many mega sajgon, więc jutro od rana nas czeka ogarnianie.
Jagodka a jak reakcja dzieci? Właściwie to starszaków, bo W to pewnie jeszcze obojętne [emoji6]
U
użytkownik 902
Gość
Wszystkozajęte Dusia najpierw powiedziała "o nie! Ja nie chcę!" A potem,że w sumie jakby była dziewczynka to może nie będzie tak źle [emoji85] i weź tu jej skombinuj siostrę.. Adaś w sumie bez reakcji, olał nas Wiktor wiadomo,nic nie kuma[emoji81]
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Chciałam życzyć Wam wesołych świąt
Dużo spokoju, ale najbardziej zdrowia dla Was, Waszych rodzin i fasolek! Oby wszystko było dobrze i po Waszej myśli
U mnie wszystko ok, tylko wczoraj przesadziłam z łazeniem po górach i do tego sama Wigilia trwała ponad 5h. Brzuch mnie bolał, wystraszyłam się i to całkiem konkretnie. Dziś jest o wiele lepiej, nigdzie już nie chodziłam i starałam się znaleźć czas na leżenie. Muszę umówić się po powrocie z wynikami do mojego gina, więc niech przy okazji USG zrobi. Będę spokojniejsza. Objadlam się karpiem i wszystkim co miało kapustę, śledzi nie ruszyłam ... Śniegu jest strasznie dużo i pada tak non stop już kolejną dobę. Przepięknie to wygląda, ale ciężko się jeździ i chodzi. Za to psy mają radochę jutro powrót i przeraża mnie trasa 6-7 godzin
Cieszę się, że Wasze dobre nowiny tak dobrze zostały przyjęte ! Aż mi się łezka w oku zakręciła...
Witam również nową lipcówkę
Dużo spokoju, ale najbardziej zdrowia dla Was, Waszych rodzin i fasolek! Oby wszystko było dobrze i po Waszej myśli
U mnie wszystko ok, tylko wczoraj przesadziłam z łazeniem po górach i do tego sama Wigilia trwała ponad 5h. Brzuch mnie bolał, wystraszyłam się i to całkiem konkretnie. Dziś jest o wiele lepiej, nigdzie już nie chodziłam i starałam się znaleźć czas na leżenie. Muszę umówić się po powrocie z wynikami do mojego gina, więc niech przy okazji USG zrobi. Będę spokojniejsza. Objadlam się karpiem i wszystkim co miało kapustę, śledzi nie ruszyłam ... Śniegu jest strasznie dużo i pada tak non stop już kolejną dobę. Przepięknie to wygląda, ale ciężko się jeździ i chodzi. Za to psy mają radochę jutro powrót i przeraża mnie trasa 6-7 godzin
Cieszę się, że Wasze dobre nowiny tak dobrze zostały przyjęte ! Aż mi się łezka w oku zakręciła...
Witam również nową lipcówkę
slodkatrojeczka
Odczuwam wieczorne mdłości. Poza tym, brzuszek zaczyna się uwypuklać... Dzisiaj dzień na spokojnie. Odpoczywałam z mężem i dziećmi w domu. Jutro ruszamy do rodziców, moja mama robi najlepszą sałatkę jarzynową na świecie, zamierzam zjeść ile wlezie Do wizyty zostało 5 dni, nie mogę się doczekać, chociaż staram się nie brać sobie tego do głowy póki nie wiem nic więcej, to jednak martwi mnie to tsh. No ale zobaczymy, co powie lekarz...
@Wyjątkowa Marta bezpiecznej podróży i może też trochę sobie odpocznij
@Wyjątkowa Marta bezpiecznej podróży i może też trochę sobie odpocznij
AjahiS
Witaj :-)Hej moge dolaczyc do Waszego grona? termin mam na 15.07. W domu mam jiz jednego lobuziaka ktory 03.01 skonczy roczek
reklama
Jak tak czytam, że wasze rodziny dowiedziały się o dzidziusiach dopiero w święta to trochę żałuję że my pochwaliliśmy się prawie od razu - byłby wspaniały prezent pod choinkę super, że wszyscy się tak ucieszyli mój brzuszek też się powiększył znacząco po świętach ale licze że wróci jeszcze troszkę do normy bo nie wierzę że to dzidziuś tak urósł w ciągu trzech dni ale według mojej aplikacji w telefonie jest juz wielkości kiwi także nie dziwne że spodnie się już nie dopinają trzymam kciuki za wasze wyniki i witam nową lipcóweczkę