reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ale wiecie że w aptece pracują nie tylko mgr farmacji? A nawet oni wiedzę o ciąży czy karmieniu mają nikłą jeśli się nie doszkola niestety... Część lekarzy też. Najczęściej jest hasło "niestety nic pani nie mogę dac, proszę przyjść po ciąży, po odstawieniu"... :crazy::sad:

Na szczęście nie wszyscy :tak:

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było z rożnych powodów, ale to nie ważne. Chciałam sie przywitać i chyba pożegnać. Miałam wizytę o 17. Dzisiaj mam 10+1. Podczas usg lekarz nie widział bijącego serca. Przez chwile było coś pukającego widać ale to nie w tym miejscu gdzie powinno bić serce. W gabinecie sie trzymałam ale jak wyszlam to ryk ryk i ryk. I tak do tej pory. Dostałam skierowanie do kliniki na polnej w Poznaniu i tam jutro jadę na usg. Potwierdzić i z wynikami mam jechać do szpitala gdzie ma jutro dyżur moj lekarza prowadzący. Jestem załamana na maxa. :(:(:( Dziewczyny czy którejś sie takie coś kiedyś przytrafiło? Nie moge sobie poradzić z myślą że moje maleństwo nie żyje.

Dodam jeszcze że podczas usg dzidzia sie nie ruszała ani razu. I miała 28mm czyli wielkość w normie na ten tydzien. To mnie zastanawia czemu tak. Moze obumarło nie dawno. :(

Natka ja poroniłam trzy ciąże. Ostatnią w 11tc serce najpierw biło 110bmp, potem coraz wolniej, aż przestało:( miałam wykonany zabieg. Jeśli zły scenariusz się potwierdzi, to może zajrzyj na stronę poronienie.pl, mi to dużo pomogło, chociaż i tak było mi bardzo ciężko. Współczuję:(

Przykro mi. Mam nadzieję, że się nie potwierdzi!

Btw jakie mogą być powody ustania akcji serca? Niedobory? Problemy z przepływami, krwią mamy? Hmm

Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było z rożnych powodów, ale to nie ważne. Chciałam sie przywitać i chyba pożegnać. Miałam wizytę o 17. Dzisiaj mam 10+1. Podczas usg lekarz nie widział bijącego serca. Przez chwile było coś pukającego widać ale to nie w tym miejscu gdzie powinno bić serce. W gabinecie sie trzymałam ale jak wyszlam to ryk ryk i ryk. I tak do tej pory. Dostałam skierowanie do kliniki na polnej w Poznaniu i tam jutro jadę na usg. Potwierdzić i z wynikami mam jechać do szpitala gdzie ma jutro dyżur moj lekarza prowadzący. Jestem załamana na maxa. :(:(:( Dziewczyny czy którejś sie takie coś kiedyś przytrafiło? Nie moge sobie poradzić z myślą że moje maleństwo nie żyje.
Ach :(:(tak strasznie mi przykro może jednak jutro coś się wyjaśni i będzie jeszcze dobrze
Bardzo Ci współczuję

Aguu u mnie to była infekcja:( w badania hist-pat wyszły tkanki zmienione zapalnie. A tak naprawdę to może być wszystko,na ogół jakieś problemy genetyczne.

reklama
Do góry