reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ale wiecie że w aptece pracują nie tylko mgr farmacji? A nawet oni wiedzę o ciąży czy karmieniu mają nikłą jeśli się nie doszkola niestety... Część lekarzy też. Najczęściej jest hasło "niestety nic pani nie mogę dac, proszę przyjść po ciąży, po odstawieniu"... :crazy::sad:

Na szczęście nie wszyscy :tak:

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było z rożnych powodów, ale to nie ważne. Chciałam sie przywitać i chyba pożegnać. Miałam wizytę o 17. Dzisiaj mam 10+1. Podczas usg lekarz nie widział bijącego serca. Przez chwile było coś pukającego widać ale to nie w tym miejscu gdzie powinno bić serce. W gabinecie sie trzymałam ale jak wyszlam to ryk ryk i ryk. I tak do tej pory. Dostałam skierowanie do kliniki na polnej w Poznaniu i tam jutro jadę na usg. Potwierdzić i z wynikami mam jechać do szpitala gdzie ma jutro dyżur moj lekarza prowadzący. Jestem załamana na maxa. :(:(:( Dziewczyny czy którejś sie takie coś kiedyś przytrafiło? Nie moge sobie poradzić z myślą że moje maleństwo nie żyje.

Dodam jeszcze że podczas usg dzidzia sie nie ruszała ani razu. I miała 28mm czyli wielkość w normie na ten tydzien. To mnie zastanawia czemu tak. Moze obumarło nie dawno. :(

Natka ja poroniłam trzy ciąże. Ostatnią w 11tc serce najpierw biło 110bmp, potem coraz wolniej, aż przestało:( miałam wykonany zabieg. Jeśli zły scenariusz się potwierdzi, to może zajrzyj na stronę poronienie.pl, mi to dużo pomogło, chociaż i tak było mi bardzo ciężko. Współczuję:(

Przykro mi. Mam nadzieję, że się nie potwierdzi!

Btw jakie mogą być powody ustania akcji serca? Niedobory? Problemy z przepływami, krwią mamy? Hmm

Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było z rożnych powodów, ale to nie ważne. Chciałam sie przywitać i chyba pożegnać. Miałam wizytę o 17. Dzisiaj mam 10+1. Podczas usg lekarz nie widział bijącego serca. Przez chwile było coś pukającego widać ale to nie w tym miejscu gdzie powinno bić serce. W gabinecie sie trzymałam ale jak wyszlam to ryk ryk i ryk. I tak do tej pory. Dostałam skierowanie do kliniki na polnej w Poznaniu i tam jutro jadę na usg. Potwierdzić i z wynikami mam jechać do szpitala gdzie ma jutro dyżur moj lekarza prowadzący. Jestem załamana na maxa. :(:(:( Dziewczyny czy którejś sie takie coś kiedyś przytrafiło? Nie moge sobie poradzić z myślą że moje maleństwo nie żyje.
Ach :(:(tak strasznie mi przykro może jednak jutro coś się wyjaśni i będzie jeszcze dobrze
Bardzo Ci współczuję

Aguu u mnie to była infekcja:( w badania hist-pat wyszły tkanki zmienione zapalnie. A tak naprawdę to może być wszystko,na ogół jakieś problemy genetyczne.

reklama
Do góry