reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Tak też właśnie czytałam. Podobno przezierność najważniejsza. Kurde, 2 tyg to sporo....
@Dorka88 ja ostatnio wyczytałam, że ananas powoduje poronienia i winogrona też mogą :-D w necie jest mnóstwo sprzecznych informacji. Apap spokojnie możesz :) zdrówka!
Obawiam się, że przez przerwę świąteczną nie będzie to wcale wcześniej.
Dzisiejsze usg było krótkie, ale lekarz wszystko tłumaczył, widziałam nawet dokładnie tę fałdkę na karku. Może gdybym nie miała tego usg w sobotę to bym trochę panikowała, ale myśle sobie, że dziś było też o tyle łatwiej, bo dziecko było już zdecydowanie większe niż w sobotę i mniej szalało.

reklama
Super, że wizyty udane i macie spokojne głowy na Święta. Też nie mogę się doczekać swojej a to dopiero 7.01,poprzedn u a 5.12 i już głupieję.
Apap jak najbardziej można brać.
Mnie dziś dziwnie wzięło na owsianke, mleko, herbate z mlekiem. Chyba dzidziuś się o wapń upomniał :wink:

Jaki pozytywny dzień dzisiaj! Bardzo się cieszę z tych wszystkich dobrych wiadomości. Jutro proszę o powtórkę :) milego wieczorku!

Obawiam się, że przez przerwę świąteczną nie będzie to wcale wcześniej.
Dzisiejsze usg było krótkie, ale lekarz wszystko tłumaczył, widziałam nawet dokładnie tę fałdkę na karku. Może gdybym nie miała tego usg w sobotę to bym trochę panikowała, ale myśle sobie, że dziś było też o tyle łatwiej, bo dziecko było już zdecydowanie większe niż w sobotę i mniej szalało.
Zazdroszczę, że masz już USG za sobą. Ja strasznie się jutrzejszym stresuję. Zemdleję chyba jak już się położę do badania :rolleyes2:

Zazdroszczę, że masz już USG za sobą. Ja strasznie się jutrzejszym stresuję. Zemdleję chyba jak już się położę do badania :rolleyes2:
Wszystko będzie dobrze. Ja tym sobotnim usg tez podświadomie się stresowałam, a dziś poszłam już na większym luzie, bo wbiłam sobie do głowy wcześniejszy wynik.
Lekarz już jutro odczyta Ci wynik z krwi wraz z usg?

reklama
Tak też właśnie czytałam. Podobno przezierność najważniejsza. Kurde, 2 tyg to sporo....
@Dorka88 ja ostatnio wyczytałam, że ananas powoduje poronienia i winogrona też mogą :-D w necie jest mnóstwo sprzecznych informacji. Apap spokojnie możesz :) zdrówka!
Ananas moze powodowac skorcze macicy ale trzebaby go z 10kg zjesc. Winogron pierwsze slysze a zajadalam prawie caly trymest.

Do góry