wszystkozajete
Moderatorka
AsiaGJ też mam prenatalne 10.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie z powodu tego krwiaka użył słowa "zagrożona". Teraz już musi być tylko lepiej!Ja już po wizycie. Wszystko w miarę w porządku). Dzidziuś ma 1,6 cm Serduszko pięknie bije). Jeżeli chodzi o krwiaka na szczęście już go nie ma. Natomiast lekarz powiedział, że cały czas mogą pojawić się jeszcze plamienia. W następnym tygodniu lekarz wyjeżdża i nie będzie go tydzień, więc gdybym krwawiła to mam jechać natychmiast na szpital. Acha i powiedział, że ciąża jest zagrożona w związku z czym mam się oszczędzać. Boję się tego słowa "zagrożona", ale wierzę, że będzie dobrze. Tak bardzo kocham mojego dzidziusia
Kochana jak dużego miałaś krwiaka? Ja zaczęłam 9-ty tydzień i tydzień temu dowiedziałam się o krwiaku ale mój nie daje oznak w postaci plamien. Albo dobrze bo się wchlonie albo źle bo by się oproznial. W którym jesteś tygodniu? Ale Ci zazdroszczę że już go nie maszJa już po wizycie. Wszystko w miarę w porządku). Dzidziuś ma 1,6 cm Serduszko pięknie bije). Jeżeli chodzi o krwiaka na szczęście już go nie ma. Natomiast lekarz powiedział, że cały czas mogą pojawić się jeszcze plamienia. W następnym tygodniu lekarz wyjeżdża i nie będzie go tydzień, więc gdybym krwawiła to mam jechać natychmiast na szpital. Acha i powiedział, że ciąża jest zagrożona w związku z czym mam się oszczędzać. Boję się tego słowa "zagrożona", ale wierzę, że będzie dobrze. Tak bardzo kocham mojego dzidziusia
Pewnie z powodu tego krwiaka użył słowa "zagrożona". Teraz już musi być tylko lepiej![/Q
Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem jak duży on był. Lekarz mi powiedział że jest mały i tyle. A obecnie jestem w 8t4d. Kochana nie martw się na zapas. Będzie dobrzeKochana jak dużego miałaś krwiaka? Ja zaczęłam 9-ty tydzień i tydzień temu dowiedziałam się o krwiaku ale mój nie daje oznak w postaci plamien. Albo dobrze bo się wchlonie albo źle bo by się oproznial. W którym jesteś tygodniu? Ale Ci zazdroszczę że już go nie masz
Jak to już napisałam - matka nie świrująca to nie matka Będzie dobrze. Mdłości ustępują, bo już czas. Mi też raz lepiej, raz gorzej. Ale będzie dobrze Byłoby lżej, gdyby było czuć ruchy...
No ja miałam 26.11, teraz mam 31.12. Ale mdłości mam więc staram się nie schizowaćI ja do schizujacych się dołączam, ostatnie usg miałam 5.12, następne 02.01 - osiwieje do tego czasu I też tak sobie myślę że jakby się już ruszało to byłoby jakoś łatwiej a takto człowiek się zamartwia właśnie m.in. czy serduszko bije.