reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Gratulacje Kochana [emoji3590] idziesz na betę by potwierdzić? To będziesz sierpniówką tak? Zaglądaj do nas częściej. Wszystkiego dobrego :)
Dziękuję Kochana❤️
Na bete pójdę zaraz po Świętach i też będę umawiać się na wizytę prywatna ... Monitoring okazał sie bardzo pomocny!
Wychodzi na koniec sierpnia ale najważniejsze żeby było wszystko ok :tak::tak:
Oczywiście że będę zaglądać jestem id samego początku watka więc się niejako zzylam z Wami:biggrin2:

Dziękuję Kochana[emoji3590]
Na bete pójdę zaraz po Świętach i też będę umawiać się na wizytę prywatna ... Monitoring okazał sie bardzo pomocny!
Wychodzi na koniec sierpnia ale najważniejsze żeby było wszystko ok :tak::tak:
Oczywiście że będę zaglądać jestem id samego początku watka więc się niejako zzylam z Wami:biggrin2:
Trzymam kciuki i czekamy na same dobre wiadomości od Ciebie

Super super, trzymam kciuki za prawidłowy rozwój ciąży ;) ;)

U mnie pierwszy poród też był długi... Od 1 skurczy z 20h, ale najboleśniejszy chyba drugi, na oksy. Trzeci szybka akcja ale najgorsze było leżenie pod ktg. Myślałam, że im powyrywam te wszystkie kabelki :D
Dziękuję Kochana❤️ najważniejsze by wszystko było ok i Tobie równiez życzę żeby wszystko było w jak najlepszym porządku i dzidziuś zdrowo się rozwijał :-) :)

gratulacje :-) :):-) :):-) :) dbaj o siebie i zaglądaj do nas.

@renisus fajniutki już brzuszek masz :)
No i faktycznie jesteś już bardzo daleko.

Co do tabelki to jestem tam i póki co dane aktualne. Jutro wizyta u lekarza
;)

@findmysky gratuluję serduszka ❤️❤️

Czy ktoś jeszcze jutro wizytuje? Ja mam na 8 rano wizytę. Niestety mój nie może iść ze mną, ale lekarka będzie mi nagrywać wszystko na USB to w domu będzie miał Ci oglądać :tak:

No i już zapomniałam co jeszcze napisać
Dziękuję Kochana ❤️ oczywiście że będę zaglądać :wink:
Trzymam kciuki za wizyte!

Hej. Ja już się stresuje, bo między 13 a 18 mam pojechać na usg. Pojadę na 13. Od niedzieli na szczęście nie krwawiłam ale cały czas do teraz plamię. Boję się....:oops: Trzymajcie kciuki, żeby wszystko z dzieckiem było w porządku.
Musi być dobrze. Rozumiem Twój stres przed wizytą. Trzymam mocno kciuki [emoji1696]

Witajcie Kobietki!
Nadrobić jeden dzień to już problem ale tak właśnie ma być! :tak:
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja czuję się nawet ok oprócz bolesnych i jak to opisać piekacych? Piersi-dziwne uczucie naprawdę!?? :laugh2: założenie nawet mojego ulubionego biustonosza Allesa dostaje nerwicy tak mnie drażni i normalne objawy to senność i muli mnie od rana do nocy nawet spać nie mogłam w nocy ale to dobrze cieszę się niezmiernie tak ma być hormony dają o sobie znać :tak::rolleyes:
Udanego Dnia zycze;):)

reklama
Misty29-trzymam kciuki będzie ok. Dzisiaj czuję się okropnie. Boli mnie głowa ,jakaś senna jestem,nic mi się nie chce. Stwierdziłam że nic dzisiaj nie robię tylko odpoczywam. Taki luzacki dzień sobie robię.

Do góry