reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Pisz tam od razu póki pamiętasz :) Jak mnie najdzie na edycję, to spojrzę sobie w komentarze :)
poczekam do wizyty u swojego gina, bo u mnie te daty zmieniają się jak w kalejdoskopie :D póki co niech zostanie jak tam jest, ale dziękuję :*

Mam na coś ochotę, ale nie wiem na co. rany! jak ja tego nie lubię.... nie wiem czy bardziej lody...czy czekoladki. Jak zobaczyłam reklamę Lindt to dostałam ślinotoku :-D:-D no i naleśniki też dobrze wchodzą :))))

reklama
Hej ja na szybko z pracy się melduję.
Już po wizycie, serce się raduje po takim widoku. Dzidziuś sobie brykał, machnął rączką (drugie zdjęcie)

SSL 4.3cm ❤️

Do badań prenatalnych musi być 4.5 więc mamy na 9.01 przełożone, z czego się bardzo cieszę bo znowu zobaczę naszego bąbelka :-) :)
Wracam do pracy

Załączniki

• 10SSW_0006.JPG
    10SSW_0006.JPG
    154,6 KB · Wyświetleń: 100
  • 10SSW_0004.JPG
    10SSW_0004.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 95
Już po wizycie, serce się raduje po takim widoku. Dzidziuś sobie brykał, machnął rączką (drugie zdjęcie)

SSL 4.3cm [emoji3590]

Do badań prenatalnych musi być 4.5 więc mamy na 9.01 przełożone, z czego się bardzo cieszę bo znowu zobaczę naszego bąbelka :-) :)
Wracam do pracy
Cudowne wieści i zdjęcia urocze :) [emoji3590]

SSL 4.3cm ❤️

Wracam do pracy
Czadowy bąbelek :) A który tydzień masz?
Ja jeszcze 11 dni do wizyty. Chyba jajko zniosę. No ale było 35 dni więc dosyć szybko zleciało :)

ja mam jutro rano wizytę a o 13 usg genetyczne i zaczyna mi się załączać schizowanie, przez to że mi lekko mdłości i osłabienie ostatnio ustąpiły to teraz się boję że się okaże że serduszko nie bije albo coś takiego :c

ja mam jutro rano wizytę a o 13 usg genetyczne i zaczyna mi się załączać schizowanie, przez to że mi lekko mdłości i osłabienie ostatnio ustąpiły to teraz się boję że się okaże że serduszko nie bije albo coś takiego :c
Jak to już napisałam - matka nie świrująca to nie matka :) Będzie dobrze. Mdłości ustępują, bo już czas. Mi też raz lepiej, raz gorzej. Ale będzie dobrze :) Byłoby lżej, gdyby było czuć ruchy...

Witajcie Kobietki!
Nadrobić jeden dzień to już problem ale tak właśnie ma być! :tak:
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja czuję się nawet ok oprócz bolesnych i jak to opisać piekacych? Piersi-dziwne uczucie naprawdę!?? :laugh2: założenie nawet mojego ulubionego biustonosza Allesa dostaje nerwicy tak mnie drażni i normalne objawy to senność i muli mnie od rana do nocy nawet spać nie mogłam w nocy ale to dobrze cieszę się niezmiernie tak ma być hormony dają o sobie znać :tak::rolleyes:
Udanego Dnia zycze;):)

@Medeleine86 myślałam o tobie dwa dni temu. Cieszę się z dobrych wieści i życzę powodzenia na kolejne miesiące :tak: Gratulacje kochana.

Dziewczyny ja to mam dosyć cieszę się z tej ciąży bardzo ale tragedie w rodzinie nie pozwalają mi w pełni cieszyć się moim szczęściem :-( :( niestety znowu dostałam bardzo złe wieści i mam doła.
Ten rok nie był łaskawy dla mojej rodziny i czekam na jego koniec. Niestety święta też nie będą radosne :no2:

@Medeleine86 myślałam o tobie dwa dni temu. Cieszę się z dobrych wieści i życzę powodzenia na kolejne miesiące :tak: Gratulacje kochana.

Dziewczyny ja to mam dosyć cieszę się z tej ciąży bardzo ale tragedie w rodzinie nie pozwalają mi w pełni cieszyć się moim szczęściem :-( :( niestety znowu dostałam bardzo złe wieści i mam doła.
Ten rok nie był łaskawy dla mojej rodziny i czekam na jego koniec. Niestety święta też nie będą radosne :no2:
Mam nadzieję Kochana że kolejny rok będzie szczęśliwszy i laskawszy dla Was. Dobrze ze ten już się kończy skoro tyle złych rzeczy Was spotkało. Ty musisz trzymać się teraz dzielnie dla Twoich dzieciaczków i tej kruszynki w brzuszku.

Dziękuję bardzo Kochana❤️
DZIĘKUJĘ że pomyślałaś o mnie:wink::biggrin2:
Mam nadzieję że następny rok będzie tylko dobrym rokiem z pogodnym dniami i tego Bardzo Ci życzę i Twojej Rodzinie TULE MOCNO ❤️❤️❤️❤️

reklama
Będzie dobrze.
U mnie jutro 10+0 i też mam wizyte rano. Z mdlosciami lepiej. Staram się nie myśleć ;)

Do góry