reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Pisz tam od razu póki pamiętasz :) Jak mnie najdzie na edycję, to spojrzę sobie w komentarze :)
poczekam do wizyty u swojego gina, bo u mnie te daty zmieniają się jak w kalejdoskopie :D póki co niech zostanie jak tam jest, ale dziękuję :*

Mam na coś ochotę, ale nie wiem na co. rany! jak ja tego nie lubię.... nie wiem czy bardziej lody...czy czekoladki. Jak zobaczyłam reklamę Lindt to dostałam ślinotoku :-D:-D no i naleśniki też dobrze wchodzą :))))

reklama
Hej ja na szybko z pracy się melduję.
Już po wizycie, serce się raduje po takim widoku. Dzidziuś sobie brykał, machnął rączką (drugie zdjęcie)

SSL 4.3cm ❤️

Do badań prenatalnych musi być 4.5 więc mamy na 9.01 przełożone, z czego się bardzo cieszę bo znowu zobaczę naszego bąbelka :-) :)
Wracam do pracy

Załączniki

• 10SSW_0006.JPG
    10SSW_0006.JPG
    154,6 KB · Wyświetleń: 97
  • 10SSW_0004.JPG
    10SSW_0004.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 92
Już po wizycie, serce się raduje po takim widoku. Dzidziuś sobie brykał, machnął rączką (drugie zdjęcie)

SSL 4.3cm [emoji3590]

Do badań prenatalnych musi być 4.5 więc mamy na 9.01 przełożone, z czego się bardzo cieszę bo znowu zobaczę naszego bąbelka :-) :)
Wracam do pracy
Cudowne wieści i zdjęcia urocze :) [emoji3590]

SSL 4.3cm ❤️

Wracam do pracy
Czadowy bąbelek :) A który tydzień masz?
Ja jeszcze 11 dni do wizyty. Chyba jajko zniosę. No ale było 35 dni więc dosyć szybko zleciało :)

ja mam jutro rano wizytę a o 13 usg genetyczne i zaczyna mi się załączać schizowanie, przez to że mi lekko mdłości i osłabienie ostatnio ustąpiły to teraz się boję że się okaże że serduszko nie bije albo coś takiego :c

ja mam jutro rano wizytę a o 13 usg genetyczne i zaczyna mi się załączać schizowanie, przez to że mi lekko mdłości i osłabienie ostatnio ustąpiły to teraz się boję że się okaże że serduszko nie bije albo coś takiego :c
Jak to już napisałam - matka nie świrująca to nie matka :) Będzie dobrze. Mdłości ustępują, bo już czas. Mi też raz lepiej, raz gorzej. Ale będzie dobrze :) Byłoby lżej, gdyby było czuć ruchy...

Witajcie Kobietki!
Nadrobić jeden dzień to już problem ale tak właśnie ma być! :tak:
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja czuję się nawet ok oprócz bolesnych i jak to opisać piekacych? Piersi-dziwne uczucie naprawdę!?? :laugh2: założenie nawet mojego ulubionego biustonosza Allesa dostaje nerwicy tak mnie drażni i normalne objawy to senność i muli mnie od rana do nocy nawet spać nie mogłam w nocy ale to dobrze cieszę się niezmiernie tak ma być hormony dają o sobie znać :tak::rolleyes:
Udanego Dnia zycze;):)

@Medeleine86 myślałam o tobie dwa dni temu. Cieszę się z dobrych wieści i życzę powodzenia na kolejne miesiące :tak: Gratulacje kochana.

Dziewczyny ja to mam dosyć cieszę się z tej ciąży bardzo ale tragedie w rodzinie nie pozwalają mi w pełni cieszyć się moim szczęściem :-( :( niestety znowu dostałam bardzo złe wieści i mam doła.
Ten rok nie był łaskawy dla mojej rodziny i czekam na jego koniec. Niestety święta też nie będą radosne :no2:

@Medeleine86 myślałam o tobie dwa dni temu. Cieszę się z dobrych wieści i życzę powodzenia na kolejne miesiące :tak: Gratulacje kochana.

Dziewczyny ja to mam dosyć cieszę się z tej ciąży bardzo ale tragedie w rodzinie nie pozwalają mi w pełni cieszyć się moim szczęściem :-( :( niestety znowu dostałam bardzo złe wieści i mam doła.
Ten rok nie był łaskawy dla mojej rodziny i czekam na jego koniec. Niestety święta też nie będą radosne :no2:
Mam nadzieję Kochana że kolejny rok będzie szczęśliwszy i laskawszy dla Was. Dobrze ze ten już się kończy skoro tyle złych rzeczy Was spotkało. Ty musisz trzymać się teraz dzielnie dla Twoich dzieciaczków i tej kruszynki w brzuszku.

Dziękuję bardzo Kochana❤️
DZIĘKUJĘ że pomyślałaś o mnie:wink::biggrin2:
Mam nadzieję że następny rok będzie tylko dobrym rokiem z pogodnym dniami i tego Bardzo Ci życzę i Twojej Rodzinie TULE MOCNO ❤️❤️❤️❤️

reklama
Będzie dobrze.
U mnie jutro 10+0 i też mam wizyte rano. Z mdlosciami lepiej. Staram się nie myśleć ;)

Do góry