reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Hejka. Widziałam tabelkę. Dobra robota, dużo nas w tej tabelce. Powodzenia wszystkim dzisiejszym wizytacją. Mnie też dzisiaj budził pęcherz i to dwa razy.

reklama
Administracja to też ludzie, też szykują święta i pracują. Taki problem, to nie problem na tak dużym forum. Działy się już dużo bardziej hardkorowe rzeczy;)
Wiadoma rzecz, choć to już 7m w plecy :p Ale najważniejsze, że pilnują by wszystko działało, a to gdzie wątek leży to już najmniej istotne.

Mnie dziś chłopa budzik obudził o 6 ale zasnęłam i obudził mnie mój o 8 i kto obok mnie poleguje i chrapie? Chłop. A ja 7.30 miał do pracy. Ja już się nie przejmuje on się wiecznie spóźnia [emoji23]

Ja dziś jadę na uczelnie skończyć korekty na oceny na styczeń a potem może na zakupy jak czasu starczy.

Cześć dziewczyny :-)
Ja ostatnio tylko podczytuję, kompletnie nie mam czasu, a może inaczej, jestem bardzo mało produktywna i nic mi się nie chce robić.
Mdłości nie pomagają, ciągle jestem głodna, ale od masy rzeczy mnie odrzuca, właściwie to wchodzą mi owoce, warzywa i jogurty, a na nic innego nie mogę patrzeć... masakra, chyba całe święta będę głodna, bo na samą myśl o cieście, mięsie czy rybach robi mi się niedobrze [emoji23]
Gratuluję wszystkich wizyt i serduszek [emoji173]
Ja też we wtorek 18.12 miałam wizytę, mój maluszek ma 23 mm i wszystko jest ok :-) [emoji173] Mam już kartę ciąży a 10.01 umówione prenatalne + test pappa. Dostałam skierowanie od swojej gin na badania w ramach NFZ, bo termin porodu przypada mi jak już skończę 35 lat :-) Chociaż jedno z droższych badań, będzie za darmo [emoji2]

Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173][emoji2][emoji109]

Dzień dobry :) ja dziś od rana aktywnie co mi się rzadko ostatnio zdarza :) mama przyjechała o 8. Farbowalam jej włosy i robiłam paznokcie. Teraz zasłużony odpoczynek i coś muszę zjeść :)

Z tego co mi wiadomo to właśnie ten program bezpłatnych prenatalnych jest w województwie śląskim tylko. Na szczęście uda mi się skorzystać. Zawsze to parę stówek w kieszeni. W ogóle to ostatnio mam farta bo zawsze chodze do mojej ginekolog prywatnie. Na pierwszą wizytę jak się dowiedziałam o ciąży też tak poszłam a tu babka w rejestracji stwierdziła żebym sobie kasę na mikolaja zostawiła. 200 zł w kieszeni :) Ostatnio poszłam z zamiarem zapłaty i też ode mnie kasy nie chciała. Podejrzewam że jakieś miejsce na NFZ się zwolnilo i mnie tam wcisnęła. W sumie pewności nie mam ale ciekawe to jest :) gorzej jak się upomną za chwilę.

Ja właśnie kończę sprzątanie sypialni, jeszcze pościel muszę zmienić. Starego zatrudnię po południu żeby sprzątał pokoje dizeciaki z nimi, bo ja nawet nie chce tam wchodzić [emoji23]

reklama
Do góry