reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hejka. Widziałam tabelkę. Dobra robota, dużo nas w tej tabelce. Powodzenia wszystkim dzisiejszym wizytacją. Mnie też dzisiaj budził pęcherz i to dwa razy.

reklama
Administracja to też ludzie, też szykują święta i pracują. Taki problem, to nie problem na tak dużym forum. Działy się już dużo bardziej hardkorowe rzeczy;)
Wiadoma rzecz, choć to już 7m w plecy :p Ale najważniejsze, że pilnują by wszystko działało, a to gdzie wątek leży to już najmniej istotne.

Mnie dziś chłopa budzik obudził o 6 ale zasnęłam i obudził mnie mój o 8 i kto obok mnie poleguje i chrapie? Chłop. A ja 7.30 miał do pracy. Ja już się nie przejmuje on się wiecznie spóźnia [emoji23]

Ja dziś jadę na uczelnie skończyć korekty na oceny na styczeń a potem może na zakupy jak czasu starczy.

Cześć dziewczyny :-)
Ja ostatnio tylko podczytuję, kompletnie nie mam czasu, a może inaczej, jestem bardzo mało produktywna i nic mi się nie chce robić.
Mdłości nie pomagają, ciągle jestem głodna, ale od masy rzeczy mnie odrzuca, właściwie to wchodzą mi owoce, warzywa i jogurty, a na nic innego nie mogę patrzeć... masakra, chyba całe święta będę głodna, bo na samą myśl o cieście, mięsie czy rybach robi mi się niedobrze [emoji23]
Gratuluję wszystkich wizyt i serduszek [emoji173]
Ja też we wtorek 18.12 miałam wizytę, mój maluszek ma 23 mm i wszystko jest ok :-) [emoji173] Mam już kartę ciąży a 10.01 umówione prenatalne + test pappa. Dostałam skierowanie od swojej gin na badania w ramach NFZ, bo termin porodu przypada mi jak już skończę 35 lat :-) Chociaż jedno z droższych badań, będzie za darmo [emoji2]

Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji173][emoji2][emoji109]

Dzień dobry :) ja dziś od rana aktywnie co mi się rzadko ostatnio zdarza :) mama przyjechała o 8. Farbowalam jej włosy i robiłam paznokcie. Teraz zasłużony odpoczynek i coś muszę zjeść :)

Z tego co mi wiadomo to właśnie ten program bezpłatnych prenatalnych jest w województwie śląskim tylko. Na szczęście uda mi się skorzystać. Zawsze to parę stówek w kieszeni. W ogóle to ostatnio mam farta bo zawsze chodze do mojej ginekolog prywatnie. Na pierwszą wizytę jak się dowiedziałam o ciąży też tak poszłam a tu babka w rejestracji stwierdziła żebym sobie kasę na mikolaja zostawiła. 200 zł w kieszeni :) Ostatnio poszłam z zamiarem zapłaty i też ode mnie kasy nie chciała. Podejrzewam że jakieś miejsce na NFZ się zwolnilo i mnie tam wcisnęła. W sumie pewności nie mam ale ciekawe to jest :) gorzej jak się upomną za chwilę.

Ja właśnie kończę sprzątanie sypialni, jeszcze pościel muszę zmienić. Starego zatrudnię po południu żeby sprzątał pokoje dizeciaki z nimi, bo ja nawet nie chce tam wchodzić [emoji23]

reklama
Do góry