reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

No i się nacieszyłam. Jak już dostałam wyniki w ręce (wczesniej maz mi mowil przez tel), okazało się, że mam TSH powyżej 3. Oczywiście to jeszcze o niczym nie swiadczy i poczekam do wizyty a tymczasem zjem wszystkie ryby świata. Potem pewnie aTPO i ft4 mnie czeka ale do wizyty już lekko ponad tydzień, więc już poczekam.
Ja miałam pierwsze tsh 3.65. Potem zrobiłam ft3 ft4 i anty TPO i jeszcze raz tsh i już było wszystko w normie. We wtorek byłam u endokrynolog i szczerze jestem trochę zawiedziona bo nie zrobiła usg ale powiedziala że tu wszystko jest dobrze. Ogólnie nigdy nie miałam problemów z tarczyca nie wiem jak u Ciebie.

reklama
@AjahiS będzie dobrze [emoji106]

A mnie obudził mój pecherz i już nie chce mi się spać, w sumie to dobrze,bo mąż by do pracy zaspał, a tak go od razu obudziłam.
Dziś w planach mam sprzątanie sypialni, no i obróbka zleconych zdjęć, będę dziubac po trochu, bo 3.01 mam deadline. Córka ma dziś wigilie w szkole, upiekłam jej ciasto, będę musiała je jeszcze dowieźć do szkoły po południu. Wczoraj najmłodszy już się do niego dobierał, ledwo sięga ręką do blatu, ale dziurę wydłubał [emoji23] jeszcze się zamknął sam w kuchni,żeby nikt nie widział

Ja miałam pierwsze tsh 3.65. Potem zrobiłam ft3 ft4 i anty TPO i jeszcze raz tsh i już było wszystko w normie. We wtorek byłam u endokrynolog i szczerze jestem trochę zawiedziona bo nie zrobiła usg ale powiedziala że tu wszystko jest dobrze. Ogólnie nigdy nie miałam problemów z tarczyca nie wiem jak u Ciebie.
Ja też nie miałam. Dlatego nie lecę od razu na badania tylko zaczekam już na wizytę. Wiadomo TSH skacze z doby na dobę... No ale nieschizująca matka to nie matka :) Poza tym co raz bliżej 2 trymestru, w czasie wizyty będę miała 14 tydzień, norma dla ciężarnych w 2 trymestrze według moich poprzednich ciąż to 3. A to już sprawia, że przekraczam ją trochę mniej.

Cześć dziewczyny :)
@slodkatrojeczka super tabelka! Wczoraj dopiero po 22 zawitałam na forum i nie zdążyłam z aktualnymi danymi, ale przypomnę się podczas kolejnego razu :)
Mój wlasnie wyjechał do pracy, wróci dopiero jutro wieczorem... A ja jutro mam USG i chyba się nie doczekam... Rany, jak to się dłuży! Chcę już posłuchać malucha...
Btw. Jestem zdziwiona, że nie ma jeszcze wątku sierpniówki 2019
Pisz tam od razu póki pamiętasz :) Jak mnie najdzie na edycję, to spojrzę sobie w komentarze :)

@AjahiS będzie dobrze [emoji106]

A mnie obudził mój pecherz i już nie chce mi się spać, w sumie to dobrze,bo mąż by do pracy zaspał, a tak go od razu obudziłam.
Dziś w planach mam sprzątanie sypialni, no i obróbka zleconych zdjęć, będę dziubac po trochu, bo 3.01 mam deadline. Córka ma dziś wigilie w szkole, upiekłam jej ciasto, będę musiała je jeszcze dowieźć do szkoły po południu. Wczoraj najmłodszy już się do niego dobierał, ledwo sięga ręką do blatu, ale dziurę wydłubał [emoji23] jeszcze się zamknął sam w kuchni,żeby nikt nie widział
Kto kombinuje, ten żyje :)

Hej dziewczyny ... Czy która spuchła w ciąży tzn twarz wyglądam jak chomik ... Ząb nie boli ale czuję takie pulsowanie ... Obudziłam się i strach mnie ogarnął jak to zobaczyłam ...

Nie są na głównej jeszcze. Muszą urodzić dziewczyny z grudnia bodajże,żeby wskoczył sierpień.
Adminki chyba mają zaległości bo tych folderów już urodzonych miesięcy trochę czeka na przeniesienie ;)
Hej dziewczyny ... Czy która spuchła w ciąży tzn twarz wyglądam jak chomik ... Ząb nie boli ale czuję takie pulsowanie ... Obudziłam się i strach mnie ogarnął jak to zobaczyłam ...
Ojej ale równo czy z jednej strony?

reklama
Do góry