reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

No i się nacieszyłam. Jak już dostałam wyniki w ręce (wczesniej maz mi mowil przez tel), okazało się, że mam TSH powyżej 3. Oczywiście to jeszcze o niczym nie swiadczy i poczekam do wizyty a tymczasem zjem wszystkie ryby świata. Potem pewnie aTPO i ft4 mnie czeka ale do wizyty już lekko ponad tydzień, więc już poczekam.
Ja miałam pierwsze tsh 3.65. Potem zrobiłam ft3 ft4 i anty TPO i jeszcze raz tsh i już było wszystko w normie. We wtorek byłam u endokrynolog i szczerze jestem trochę zawiedziona bo nie zrobiła usg ale powiedziala że tu wszystko jest dobrze. Ogólnie nigdy nie miałam problemów z tarczyca nie wiem jak u Ciebie.

reklama
@AjahiS będzie dobrze [emoji106]

A mnie obudził mój pecherz i już nie chce mi się spać, w sumie to dobrze,bo mąż by do pracy zaspał, a tak go od razu obudziłam.
Dziś w planach mam sprzątanie sypialni, no i obróbka zleconych zdjęć, będę dziubac po trochu, bo 3.01 mam deadline. Córka ma dziś wigilie w szkole, upiekłam jej ciasto, będę musiała je jeszcze dowieźć do szkoły po południu. Wczoraj najmłodszy już się do niego dobierał, ledwo sięga ręką do blatu, ale dziurę wydłubał [emoji23] jeszcze się zamknął sam w kuchni,żeby nikt nie widział

Ja miałam pierwsze tsh 3.65. Potem zrobiłam ft3 ft4 i anty TPO i jeszcze raz tsh i już było wszystko w normie. We wtorek byłam u endokrynolog i szczerze jestem trochę zawiedziona bo nie zrobiła usg ale powiedziala że tu wszystko jest dobrze. Ogólnie nigdy nie miałam problemów z tarczyca nie wiem jak u Ciebie.
Ja też nie miałam. Dlatego nie lecę od razu na badania tylko zaczekam już na wizytę. Wiadomo TSH skacze z doby na dobę... No ale nieschizująca matka to nie matka :) Poza tym co raz bliżej 2 trymestru, w czasie wizyty będę miała 14 tydzień, norma dla ciężarnych w 2 trymestrze według moich poprzednich ciąż to 3. A to już sprawia, że przekraczam ją trochę mniej.

Cześć dziewczyny :)
@slodkatrojeczka super tabelka! Wczoraj dopiero po 22 zawitałam na forum i nie zdążyłam z aktualnymi danymi, ale przypomnę się podczas kolejnego razu :)
Mój wlasnie wyjechał do pracy, wróci dopiero jutro wieczorem... A ja jutro mam USG i chyba się nie doczekam... Rany, jak to się dłuży! Chcę już posłuchać malucha...
Btw. Jestem zdziwiona, że nie ma jeszcze wątku sierpniówki 2019
Pisz tam od razu póki pamiętasz :) Jak mnie najdzie na edycję, to spojrzę sobie w komentarze :)

@AjahiS będzie dobrze [emoji106]

A mnie obudził mój pecherz i już nie chce mi się spać, w sumie to dobrze,bo mąż by do pracy zaspał, a tak go od razu obudziłam.
Dziś w planach mam sprzątanie sypialni, no i obróbka zleconych zdjęć, będę dziubac po trochu, bo 3.01 mam deadline. Córka ma dziś wigilie w szkole, upiekłam jej ciasto, będę musiała je jeszcze dowieźć do szkoły po południu. Wczoraj najmłodszy już się do niego dobierał, ledwo sięga ręką do blatu, ale dziurę wydłubał [emoji23] jeszcze się zamknął sam w kuchni,żeby nikt nie widział
Kto kombinuje, ten żyje :)

Hej dziewczyny ... Czy która spuchła w ciąży tzn twarz wyglądam jak chomik ... Ząb nie boli ale czuję takie pulsowanie ... Obudziłam się i strach mnie ogarnął jak to zobaczyłam ...

Nie są na głównej jeszcze. Muszą urodzić dziewczyny z grudnia bodajże,żeby wskoczył sierpień.
Adminki chyba mają zaległości bo tych folderów już urodzonych miesięcy trochę czeka na przeniesienie ;)
Hej dziewczyny ... Czy która spuchła w ciąży tzn twarz wyglądam jak chomik ... Ząb nie boli ale czuję takie pulsowanie ... Obudziłam się i strach mnie ogarnął jak to zobaczyłam ...
Ojej ale równo czy z jednej strony?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry