reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też już po wizycie:) Nasz mały człowieczek ma już 5 cm i fika koziołki:) byłam u innego lekarza na USG, który stwierdził, ze błędem mojego lekarza prowadzącego było niepoinformowanie mnie o możliwości wykonania testu PAPPA. Wystawil mi skierowanie mowiac, że to ostatni dzwonek ( jestem w 12 tyg). Już sama nie wiem czy robić czy dać spokój.

reklama
Hej dziewczyny. Cudowne dzidziusie:) Ja wizytę mam 4 stycznia dopiero :( to już będzie 13 tydzień . Jak tam wasza waga? Ja mam 3 kg na plusie. Ciągle mam ochotę na nowe rzeczy, ciągle na coś innego. Nie wiem już co mam jeść. Mdli mnie tylko z rana przez chwilkę potem jest w miarę ok. Bóle głowy ustały :D

Ja też już po wizycie:) Nasz mały człowieczek ma już 5 cm i fika koziołki:) byłam u innego lekarza na USG, który stwierdził, ze błędem mojego lekarza prowadzącego było niepoinformowanie mnie o możliwości wykonania testu PAPPA. Wystawil mi skierowanie mowiac, że to ostatni dzwonek ( jestem w 12 tyg). Już sama nie wiem czy robić czy dać spokój.
Coś jest wskazaniem do tego testu czy dla samej siebie chcesz zrobić ?

Hej dziewczyny. Cudowne dzidziusie:) Ja wizytę mam 4 stycznia dopiero :( to już będzie 13 tydzień . Jak tam wasza waga? Ja mam 3 kg na plusie. Ciągle mam ochotę na nowe rzeczy, ciągle na coś innego. Nie wiem już co mam jeść. Mdli mnie tylko z rana przez chwilkę potem jest w miarę ok. Bóle głowy ustały :D
U mnie też parę kg na plusie ale tylko dlatego że nie ćwiczę a znam swoj organizm i wiedziałam że tak będzie dlatego wyciągnęłam z piwnicy rowerek stacjonarny, spaceruje z psem żeby troszkę się poruszać

Mi przybyło 40 dag, początkowo przez jakiś czas miałam mdłości, teraz z rana pije wodę z imbirem i cytryną i jest spokój. Kolejna wizyta 8 stycznia, do tego czasu dalej brać 2 tabletki duphastonu.

U mnie też parę kg na plusie ale tylko dlatego że nie ćwiczę a znam swoj organizm i wiedziałam że tak będzie dlatego wyciągnęłam z piwnicy rowerek stacjonarny, spaceruje z psem żeby troszkę się poruszać
Mi lekarz powiedział żeby nie jeździć na rowerze nawet stacjonarnym. Lekkie ćwiczenia na stojąco i leżąc ale bez ćwiczeń mięśni brzucha.

reklama
Do góry