reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Już dzisiaj musiałam bo sanepid by mi chatę zamknął :D:D:D;)ale z energią u mnie bardzo słabo :(i od jedzenia mnie też odrzuciło zmuszam się po troszkę bo jak jestem głodna też mnie mdli odrazu ale najważniejsze niech fasola zdrowo rośnie :)
Aa już myślałam że znalazłaś ten idealny przepis na przypływ formy :) szkoda! :)

reklama
Zazdro
Ja kupiłam sobie w końcu kurtkę i buty zimowe heh w czas. Ale się przy tym upocilam. Marzę o kocyku i książce. A tu zaraz występy w przedszkolu a do tego mąż pisze że chory...
U mnie ten plus że syn dorosły więc odpada mi opieka nad mały brzdącem i podziwiam was że to ogarniacie :)

A ja wlasnie skończyłam sprzątać pracownię, wzięłam prysznic, zaraz jadę do przedszkola po Młodego, dam mu coś jeść i jadę na wizytę

A ja wlasnie skończyłam sprzątać pracownię, wzięłam prysznic, zaraz jadę do przedszkola po Młodego, dam mu coś jeść i jadę na wizytę

Ja to Cię nieustannie podziwiam za zdolności organizacyjne i moce przerobowe. Trójka dzieci, biznes i pierdyliard spraw pobocznych, a Ty oprócz tego zawsze wyglądasz jak milion dolców, a i czas na spotkanie chustowe znajdziesz :)

Też mam dzisiaj przypływ energii. Choinka w końcu ubrana.
Mdłości już mi dawno minęły, ale za to od kilku dni zmagam się z nowością: atakami głodu.. Już chyba wolałam te mdłości, serio.

Ja to Cię nieustannie podziwiam za zdolności organizacyjne i moce przerobowe. Trójka dzieci, biznes i pierdyliard spraw pobocznych, a Ty oprócz tego zawsze wyglądasz jak milion dolców, a i czas na spotkanie chustowe znajdziesz :)
Ostatnio to ja raczej jak 50cent wyglądam [emoji23][emoji23][emoji23] i wiecznie w niedoczasie jestem..

Cześć dziewczyny :-) U mnie kumulacja mdłości i wymiotow. Nie jestem wstanie nic zrobić. Za chwilkę jadę do endokrynolog. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ( już straciłam rachubę kto kiedy wizytuje - wybaczcie :-) )

reklama
Do góry