U
użytkownik 902
Gość
Wszystko ok, termin na 29.07. Bałwanek ma 13mm, serducho bije ładnie. Mam torbiel na jajniku sr.4cm, więc dostałam progesteron. Pobrał mi też cytologię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobra wiadomość. Gratuluję. Przed poprzednią ciążą długo walczylam z torbielą a na półmetku ciąży już po niej śladu nie było. Twoja pewnie też się wchlonie.Wszystko ok, termin na 29.07. Bałwanek ma 13mm, serducho bije ładnie. Mam torbiel na jajniku sr.4cm, więc dostałam progesteron. Pobrał mi też cytologię.
Właśnie to samo powiedziałam przed chwilą mojemu M że mogłabym się obudzić w lipcuDochodzę do wniosku, że pani pielęgniarka zrobiła mi ała no żeby nie móc ręki wyprostować to chyba nie jest normalne.
Co do mdłości, też mi dziś źle... Czyli standard. Miałam zrobić grzybową ale czy zniosę ten zapach? Chyba skończę na serku wiejskim z pomidorem. Mam nadzieję, że to faktycznie minie w drugim trymestrze, bo jak nie to ja bym chciała zapaść w sen zimowy. Tak do lipca.
No to rano trzymamy kciuki. Powodzenia. Pochwal się później swoim bąbelkiemAle cieszą te dobre wieści [emoji7] ja mam jutro wizytę. Na szczęście rano, więc nie muszę czekać całego dnia. [emoji6] liczę na ładbe zdjęcie, bo to prezent pod choinkę dla przyszłych dziadków [emoji7]
Cudowna dzidzia. Bardzo się cieszę [emoji3590]I po wizycie 10 tydzień 5 dzień , z bąbelkiem wszystko jest dobrze. Jesteśmy mega szczęśliwi Zobacz załącznik 926240