reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

U mnie też wymyślają takie imiona ,że mi wogóle nie o pasują. Zdecydowałam że chłopiec to będzie Dawidek a dziewczynka Martynka lub Łucja.
Oo czyli ktoś myśli jeszcze o Łucji :-) my co do imienia dla dziewczynki jesteśmy zgodni z mężem A dzieci się przekona :-) dla chłopca mojemu mężowi nie podoba się imie które podoba się mi :-) I tu biedak ma problem :-D

reklama
Oo czyli ktoś myśli jeszcze o Łucji :-) my co do imienia dla dziewczynki jesteśmy zgodni z mężem A dzieci się przekona :-) dla chłopca mojemu mężowi nie podoba się imie które podoba się mi :-) I tu biedak ma problem :-D
Tez bym chciala Łucje, ale tu bylalby Lucja a co gorsze Lucy. Dlatego jak w przypadku Julii musi byc prosto w obu jezykach i bedzie Helena. No chyba ze chlopak, to bedzie wojna [emoji849]

O rany a ja chyba nie mam przeczuć:baffled: Marzymy o dziewczynce i my i dziadkowie i najbliższa rodzina ponieważ u mojego rodzeństwa i mojego męża sami chłopcy i zero dziewczynki :-D. Nie wiem czemu ale ciągle myślę że nie mamy szans na dziewczynkę i że będzie chłopak.
Imię dla dziewczynki jest A dla chłopca te co mi się podobają to już w rodzinie są. :zawstydzona/y:

Tez bym chciala Łucje, ale tu bylalby Lucja a co gorsze Lucy. Dlatego jak w przypadku Julii musi byc prosto w obu jezykach i bedzie Helena. No chyba ze chlopak, to bedzie wojna [emoji849]
U nas Milena miała być Łucja ale to najbliższej rodzinie męża maja Łucje i nie chcieliśmy powtarzać. Wiec Milena na drugie ma Łucja. Uwielbiam to imię. Zresztą tak samo podoba mi się Anastazja i Rozalia. Niestety mąż mojego zdania nie podziela [emoji848]

O rany a ja chyba nie mam przeczuć:baffled: Marzymy o dziewczynce i my i dziadkowie i najbliższa rodzina ponieważ u mojego rodzeństwa i mojego męża sami chłopcy i zero dziewczynki :-D. Nie wiem czemu ale ciągle myślę że nie mamy szans na dziewczynkę i że będzie chłopak.
Imię dla dziewczynki jest A dla chłopca te co mi się podobają to już w rodzinie są. :zawstydzona/y:
U mnie w rodzinie też tak jest ze kuzyn ma. Na imię Paweł i drugiego kuzyna syn też jest Paweł i jest dwóch w rodzinie o tym samym imieniu i nazwisku ;)

U mnie w rodzinie też tak jest ze kuzyn ma. Na imię Paweł i drugiego kuzyna syn też jest Paweł i jest dwóch w rodzinie o tym samym imieniu i nazwisku ;)
U nas jest kilka osob o tych samych imionach i nazwiskach ale głównie przez zmianę nazwiska po ślubie ;) plus część ma jeszcze panieńskie więc mają te same do czasu ;)

reklama
Ja początkowo miałam przeczucie na dziewczynkę a teraz coraz częściej myślę i mówię jak i chłopaku, mam nadzieję że tak już pozostanie :D

Ledwo na oczy patrzę, czas spać, tym bardziej, że jutro od rana badania tak więc spokojnych nocek dla wszystkich!

Do góry