reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć dziewczyny. Jestem nowa. Czy mogę do was dołączyć. Termin mam na 12.07.19. Obecnie jestem 10tyg. i 1dzień. Jest to moja trzecia ciąża,mam już dwie córki 17 i 7 lat. Na zwolnieniu jestem od początku ciąży. Mam gorsze i lepsze dni. Ogólnie to w tej ciąży czuję się najgorzej.
Hej zapraszamy

reklama
A ja dziś zauważyłam że jak nie jem nic słodkiego to mnie nie mdli. Dziś zjadłam czekoladę i nie jest dobrze. Koniec więc ze słodkim. Na zdrowie mi to wyjdzie

A ja dziś zauważyłam że jak nie jem nic słodkiego to mnie nie mdli. Dziś zjadłam czekoladę i nie jest dobrze. Koniec więc ze słodkim. Na zdrowie mi to wyjdzie
Mnie znów mdli na miecho, smażone i jakieś cuda barowe, jak przechodziłam ulicą i poczułam... Uuuuuu ble słodkie mogę, ale znów ochoty brak. Zjadłam dziś kawałek ciasta na poczęstunku po występie w przedszkolu i ok, ale żeby tak samemu coś zjeść... Zero apetytu.

Ja nawet pizze dzisiaj zamowilam z bbq, normalnie nie lubie ale tak na slodko wszystko mi wchodzi.
Co do przeciuc, poczatkowo mialam ze to chlopiec ale teraz mysle ze dziewczynka. Wolalabym dziewczynke, ale tak jak Jagodka pisze aby zdrowe bylo a reszta nie wazna. Problem jest tylko jeden - imie. L chce Hugo [emoji849], corka Mikolaja i sie kloca o to caly czas. Kto ma 4 latka, wie jakie sa uparte [emoji6] Mi zadno z tych imion sie nie podoba...

Ja nawet pizze dzisiaj zamowilam z bbq, normalnie nie lubie ale tak na slodko wszystko mi wchodzi.
Co do przeciuc, poczatkowo mialam ze to chlopiec ale teraz mysle ze dziewczynka. Wolalabym dziewczynke, ale tak jak Jagodka pisze aby zdrowe bylo a reszta nie wazna. Problem jest tylko jeden - imie. L chce Hugo [emoji849], corka Mikolaja i sie kloca o to caly czas. Kto ma 4 latka, wie jakie sa uparte [emoji6] Mi zadno z tych imion sie nie podoba...
Moja czterolatka chce żeby miał na imię Gabriel. Mąż chce Sebastian. Ja Szymon :) a dziecko jest jedno :)

U mnie też wymyślają takie imiona ,że mi wogóle nie o pasują. Zdecydowałam że chłopiec to będzie Dawidek a dziewczynka Martynka lub Łucja.

Mamy dość popularne nazwisko i chciałabym, aby to imię nieco się wyróżniało, ale bez krzywdy dla dziecka. Dla dziewczynki podoba mi się Róża i Konstancja, a dla chłopca Ignacy i Leonard. Mój mąż ma inne typy :)

U nas na szczęście zgodność co do imion Antek albo Zuzia i też razem chcielibyśmy chłopca chociaż mój M mówi wczoraj najważniejsze żeby nasza fasola była zdrowa :)

reklama
Lekarz na wizycie na mdłości zaproponował mi pregne vomi zawiera wyciąg z imbiru magnez i vit b6 któraś z was stosowała może? Muszę poczytać opinie o_O

Do góry