reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

No i po wizycie dzisiaj już na spokojnie nawet spoko też lekarz na NFZ termin niby na 2.08 wyliczył ale zostaje z wami ;)skierowania na badania dostałam krew, mocz itd oraz na te z racji wieku wszystkie inne następna wizyta 22.0, zwolnienie mam także odpoczywać mogę w domu
Czy to możliwe że fasolina wczoraj miała 4.5mm a dzisiaj 8mm?

reklama
No i po wizycie dzisiaj już na spokojnie nawet spoko też lekarz na NFZ termin niby na 2.08 wyliczył ale zostaje z wami ;)skierowania na badania dostałam krew, mocz itd oraz na te z racji wieku wszystkie inne następna wizyta 22.0, zwolnienie mam także odpoczywać mogę w domu
Czy to możliwe że fasolina wczoraj miała 4.5mm a dzisiaj 8mm?
Nie wiem na ile mozliwe ale inny sprzet, zaznaczenie ciut dalej/bliżej i wynik jest jaki jest.

Cześć dziewczyny. Jestem nowa. Czy mogę do was dołączyć. Termin mam na 12.07.19. Obecnie jestem 10tyg. i 1dzień. Jest to moja trzecia ciąża,mam już dwie córki 17 i 7 lat. Na zwolnieniu jestem od początku ciąży. Mam gorsze i lepsze dni. Ogólnie to w tej ciąży czuję się najgorzej.

Cześć dziewczyny. Jestem nowa. Czy mogę do was dołączyć. Termin mam na 12.07.19. Obecnie jestem 10tyg. i 1dzień. Jest to moja trzecia ciąża,mam już dwie córki 17 i 7 lat. Na zwolnieniu jestem od początku ciąży. Mam gorsze i lepsze dni. Ogólnie to w tej ciąży czuję się najgorzej.
No pewnie! Witaj ;) Gratulacje ;)

Witaj rozgość się u nas też raz lepiej raz gorzej trochę sobie ponarzekamy i dajemy radę :)

A ja kilka dni temu dowiedziałam sie ze nie przechodzilam toksoplazmozy i teraz mam stracha ze sie zaraże....
Skoro przez 28 lat sie nie zarazilam pomimo zycia na wsi na gospodarstwie to chyba nie jest tak latwo sie zarazic co?
Wczoraj zjadlam trochr swojskiej wedzonki i teraz swiruje ze moglam sie zarazic ;/

Mi się dziś śniło że byłam na wizycie i lekarz mi robiący usg mówi do mnie o będzie Pani miała 2 chłopców i tak mi się przykro zrobiło bo już mam syna i mogła by być córka i syn.
Ale jeśli patrząc na zachcianki to jem to samo co w pierwszej ciąży. Słodycze nr.1 i nawet wam zazdroszczę że was odrzuca od nich.

Witaj :-) jak się źle czujesz to pewnie będzie syn :-) gratuluję i zostań z nami :-)

reklama
Fajnie byłoby mieć synka ale coś czuję że będzie 3 córka:). Za mną to chodzą lody takie z bitą śmietaną i polewą czekoladową. Normalnie jadłabym litrami:p

Do góry