reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@Kasienka3b no na pewno nie wykluczają. Moja organizacja leży i kwiczy. Bardziej niż to że nie będę mogła ćwiczyć martwi mnie długa przerwa w ćwiczeniach. Ja w poprzedniej ciąży ćwiczyłam siłowo do 8 miesiąca. Po porodzie nie było możliwości a potem operacja i zakaz teraz wróciłam dopiero. I jestem mega zdołowana wkurzona i mam ochotę na prawdę rozpaść się na milion kawałków. Będę ćwiczyć oczywiście podczas ciąży ale to już inne ćwiczenia, na pewno nie takie jak w poprzedniej ciąży bo po prostu formę mogę zbierać z ziemi. To nie ćwiczenia będą tylko jakieś popierdolki. Ostatnio na rękach weszłam z moim 10kg dzieckiem na 8 piętro bo winda się zepsuła i miałam zakwasy! Serio z takiego gownianego powodu. A następnego dnia ryczalam że mam zakwasy... Bo to takie żałosne czuję się jak stara baba i to sflaczala
@renisus no ja planowałam od zawsze jedynaczkę sama jestem jedynaczka. Są jeszcze inne powody o których napisze jak już forum będzie prywatne.
@netka. To masz 5 letnie bliźniaczki? Dobrze rozumiem? Jednojajowe? Fascynuja mnie bliźniaki z psychologicznego punktu widzenia:)

Nowe dziewczyny gratuluję pozytywnych strasznie wam zazdroszczę tej radości i mam nadzieję że ja też do niej dojrzeje
Napewno ruch i odpowiednie cwiczenia spowoduja Twoja lepsza forme:) Ja 3 mam kciuki za Ciebie i bys szybko zaczela 'lepiej' sie czuc:)

reklama
Klauduska kciuki dla Ciebie[emoji4]
Ja pierwsza ciaze tez stracilam, a potem kolejna byla bladziochem na tescie. Siklam i sikalam az w koncu kupilam elektryczny test i juz nie bylo watpliwosci. Takze testuj znowu i pisz nam tu dobre wiesci [emoji16]

Malinalove kciuki [emoji4]
Ja pracuje 19-3 i zaczynam czuc sie jak mama niedziec. Spalabym i spala... Dzisiaj moja corcia sama sobie wstala i "zrobila" sniadanie. A ze byl to kawelek czekolady to juz inna bajka [emoji16] Ogolnie zaskakuje mnie moja 4latka, ze juz taka duza i taka bystra.

A propo staran, ja tym razem sikalam na testy owulacyjne. Z Julka tez mi tak udalo sie zajsc. No ale tym razem bylam bardziej wyluzowana.

reklama
Do góry