@Kasienka3b no na pewno nie wykluczają. Moja organizacja leży i kwiczy. Bardziej niż to że nie będę mogła ćwiczyć martwi mnie długa przerwa w ćwiczeniach. Ja w poprzedniej ciąży ćwiczyłam siłowo do 8 miesiąca. Po porodzie nie było możliwości a potem operacja i zakaz teraz wróciłam dopiero. I jestem mega zdołowana wkurzona i mam ochotę na prawdę rozpaść się na milion kawałków. Będę ćwiczyć oczywiście podczas ciąży ale to już inne ćwiczenia, na pewno nie takie jak w poprzedniej ciąży bo po prostu formę mogę zbierać z ziemi. To nie ćwiczenia będą tylko jakieś popierdolki. Ostatnio na rękach weszłam z moim 10kg dzieckiem na 8 piętro bo winda się zepsuła i miałam zakwasy! Serio z takiego gownianego powodu. A następnego dnia ryczalam że mam zakwasy... Bo to takie żałosne czuję się jak stara baba i to sflaczala
@renisus no ja planowałam od zawsze jedynaczkę sama jestem jedynaczka. Są jeszcze inne powody o których napisze jak już forum będzie prywatne.
@netka. To masz 5 letnie bliźniaczki? Dobrze rozumiem? Jednojajowe? Fascynuja mnie bliźniaki z psychologicznego punktu widzenia
Nowe dziewczyny gratuluję pozytywnych strasznie wam zazdroszczę tej radości i mam nadzieję że ja też do niej dojrzeje