reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też się dołączę do grona mamuś lipcowych. Wprawdzie bladziutka ta druga kreseczka, bardziej cień a nie kreska ale dokładnie taką samą miałam dwa lata temu z moją córeczką [emoji846] pierwsza ciąża poroniona, z córcią dużo leżałam na początku wiec i teraz się obawiam ale w przyszłym tygodniu pędzę na betę o ile mnie przez weekend nic nie zaskoczy.
Trzymam kciuki tez za Was [emoji8]
Gratuluję !! Teraz tylko potwierdzić test badaniami:) ja mam nadzieję że kolo19 listopada zobaczę 2 kreseczki na teście :) jeżeli nie to chyba sobie już odpuszczę...

reklama
1 cykl.
Następnym razem sprobujemy jeszcze raz. A jak nic to pojde do gina i zobaczymy. Ginekolog mowil ze musze zrobic cytologie bo mam malutka nadzerke ale nic nie poważnego.
Ja też mam małą nadzerka .. Od 2 ciąży mi się pojawiła i raz się wchłania raz jest i tak wkolko ... Ostatnio robiłam cytologie i jest wszystko w porządku

Witam dziewczyny! Czy w ciąży jestem to jeszcze nie wiem, natomiast bedzie mi raźniej z Wami poczekać na dzień testowania. Jest to mój 2cs. W zeszłym miesiącu nie wyszło, podejrzewam że owulacja sie trochę przesunęła i za wcześnie było przytulanie. Dzisiaj jest mój 18dc.

Hej to i ja dolacze. @ na dniach chwilami mysle ze jestem w ciazy a za chwile mam dola ze jednak nie. Jest to moj 7cs. O pierwsze dziecko staralismy sie 4 lata tak ze nie ukrywam ze jest ciezko

reklama
Do góry