reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też się dołączę do grona mamuś lipcowych. Wprawdzie bladziutka ta druga kreseczka, bardziej cień a nie kreska ale dokładnie taką samą miałam dwa lata temu z moją córeczką [emoji846] pierwsza ciąża poroniona, z córcią dużo leżałam na początku wiec i teraz się obawiam ale w przyszłym tygodniu pędzę na betę o ile mnie przez weekend nic nie zaskoczy.
Trzymam kciuki tez za Was [emoji8]
Gratuluję !! Teraz tylko potwierdzić test badaniami:) ja mam nadzieję że kolo19 listopada zobaczę 2 kreseczki na teście :) jeżeli nie to chyba sobie już odpuszczę...

reklama
1 cykl.
Następnym razem sprobujemy jeszcze raz. A jak nic to pojde do gina i zobaczymy. Ginekolog mowil ze musze zrobic cytologie bo mam malutka nadzerke ale nic nie poważnego.
Ja też mam małą nadzerka .. Od 2 ciąży mi się pojawiła i raz się wchłania raz jest i tak wkolko ... Ostatnio robiłam cytologie i jest wszystko w porządku

Witam dziewczyny! Czy w ciąży jestem to jeszcze nie wiem, natomiast bedzie mi raźniej z Wami poczekać na dzień testowania. Jest to mój 2cs. W zeszłym miesiącu nie wyszło, podejrzewam że owulacja sie trochę przesunęła i za wcześnie było przytulanie. Dzisiaj jest mój 18dc.

Hej to i ja dolacze. @ na dniach chwilami mysle ze jestem w ciazy a za chwile mam dola ze jednak nie. Jest to moj 7cs. O pierwsze dziecko staralismy sie 4 lata tak ze nie ukrywam ze jest ciezko

reklama
Do góry