reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzien dobry

Meldujemy sie i my narazie z moich obliczen termin wychodzi na 3.07.
Tym razem ciaza z pierwszego cyklu, pierwsza zajela nam ponad 2 lata,.dlatego ciezko mi uwierzyc.

OnaZmijeczka ja planowalam jedynaczke do jej 2roku zycia. Potem zaczelo jej byc smutno i zaczela wrec balgac o rodzenstwo. Ma 4 lata a plakala z radosci i powiedzial, w koncu bede miec rodzine Szczerze, to zaluje ze tyle zwlekalam. A tak jak Ty chwilo musze zrezygnowac z czegos, w moim przypadku z biegania i polamratonu za 3 tyg. Ale wiem, ze pobiegne za rok, dwa czy trzy lata. Na wszystko w zyciu jest czas

Kciuki dziewczynki za Wasze testy poztywne. Pozdrawiam
Gratuluję [emoji5]
Ja zrobię test w niedzielę lub w poniedziałek. Jeśli będzie pozytywny to termin mi wyszłby na 7.07.

reklama
Dzien dobry

Tym razem ciaza z pierwszego cyklu, pierwsza zajela nam ponad 2 lata,.dlatego ciezko mi uwierzyc.

OnaZmijeczka ja planowalam jedynaczke do jej 2roku zycia. Potem zaczelo jej byc smutno i zaczela wrec balgac o rodzenstwo. Ma 4 lata a plakala z radosci i powiedzial, w koncu bede miec rodzine Szczerze, to zaluje ze tyle zwlekalam. A tak jak Ty chwilo musze zrezygnowac z czegos, w moim przypadku z biegania i polamratonu za 3 tyg. Ale wiem, ze pobiegne za rok, dwa czy trzy lata. Na wszystko w zyciu jest czas

Witaj!
Gratuluję i cieszymy się że dolaczylas do grupy
Mam nadzieję że się uda i w listopadzie zobaczę 2 kreseczki na tescie

Dzien dobry

Gratulacje:)

Witam dziewczyny. :)

Hm... Coś o sobie...
Mama chłopaków - 14 i 9 lat. Dziewczynek 5 lat. ;)
W tym roku: ciąża bliźniacza poroniona... druga pojedyncza też...

Teraz owu 22-23 październik. Dzień później żołtawy śluzik i lekkie pobolewanie podbrzusza. Tak jak w pierwszych dniach poprzednich ciąż. To z ewentualnych objawów.
1-5 listopada testuje. :D I nie mogę się doczekać. Jestem dobrej myśli.

Ostatnia edycja:
Hej:) jeśli mogę to chętnie dołączę:) staramy się od marca. W lutym niestety poroniłam. Jestem dzień po terminie miesiączki :) dziś zrobiłam test, niby jakiś cień jest, ale póki nie zobaczę pięknej II krechy to się nie nakręcam :) mam jednak cicha nadzieje, ze uda mi się z wami zostać na dłużej :)
Gratuluje wszystkim dziewczyna które zobaczyły już piękne krechy [emoji8][emoji8]

Hej:) jeśli mogę to chętnie dołączę:) staramy się od marca. W lutym niestety poroniłam. Jestem dzień po terminie miesiączki :) dziś zrobiłam test, niby jakiś cień jest, ale póki nie zobaczę pięknej II krechy to się nie nakręcam :) mam jednak cicha nadzieje, ze uda mi się z wami zostać na dłużej :)
Gratuluje wszystkim dziewczyna które zobaczyły już piękne krechy [emoji8][emoji8]
Gratuluję! :-) :)

reklama
Do góry