reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@Madeleine86 staram się bardzo, no bo co mi zostanie:( a co chwila przychodzi mi natłok właśnie złych myśli i to takich że aż mnie wgniata w ziemię i czuję jakby mi serce pękało
Potem sobie tłumacze te plusy jakie udało mi sie w wielkich trudach wymyśleć i staram się na nich skupiać

A jak się przerzuca wątek na główną?
Będzie wszystko dobrze bo musi być! Możesz tutaj na nas liczyć i na nasze wsparcie
Właśnie sama nie wiem jak przerzucić wątek?

reklama
Ja byłam dzisiaj u endokrynologa muszę jeszcze zrobić TSH (kolejny miesiąc starania nic) woli już nie mam na tarczycy żadnych powiększeń platow więc jeszcze badanie zostało i czekanie na wyniki oby były niskie...

Hej ;)
Ja wprawdzie mama Lipiec 2018 ,pamietam jak dziś, 15 października zrobiłam test,teraz obok mnie spi prawie 4 miesięczne cudo ;) trzymam kciuki za Was !i mało przebojów w ciąży oby były nudne i bezproblemowe,!!! ( ja prawie 5 msc przeleżałam,musiałam ,strach obawa o każdy dzień ale udało się i urodziłam dzień przed terminem )
Pozdrawiam cieplutko

Hej ;)
Ja wprawdzie mama Lipiec 2018 ,pamietam jak dziś, 15 października zrobiłam test,teraz obok mnie spi prawie 4 miesięczne cudo ;) trzymam kciuki za Was !i mało przebojów w ciąży oby były nudne i bezproblemowe,!!! ( ja prawie 5 msc przeleżałam,musiałam ,strach obawa o każdy dzień ale udało się i urodziłam dzień przed terminem )
Pozdrawiam cieplutko
Gratuluję i życzę zdrówka

Hej ;)
Pozdrawiam cieplutko
Gratuluję [emoji5][emoji5][emoji5]

Witam

Może są tu jeszcze jakies lipcówki.
Ja o ciąży dowiedziałam się wczoraj i jestem lekko załamana. Nie wiem co mam o tym myśleć. Może to forum pozwoli mi jakoś przejąć na inne tory. Na razie nie umiem pozbierać myśli
Coś o mnie - jestem Magda, mam córkę 13 miesięczna i marzyłam żeby była jedynaczka. Teraz i jej mi trochę szkoda. Wiadomo są plusy ale więcej jest minusów. Do tego dochodzi moja obsesja na punkcie siłowni na której byłam przed narodzinami córki.... Potem miałam operacje i tak oto się sypie mi zycie

Termin wychodzi mi na 1 lipca dlatego domyslam się że jeszcze chwilę poczekam na was
Gratulacje i mysle ze na poczatku mozesz myslec negatywnie ale z kazdym dniem bedziesz sie oswajac i zmienisz zdanie.
Ps: uwazam ze dzieci nie wykluczaja silowni tylko dobrej organizacji czasu.

reklama
Dzien dobry

Meldujemy sie i my narazie z moich obliczen termin wychodzi na 3.07.
Tym razem ciaza z pierwszego cyklu, pierwsza zajela nam ponad 2 lata,.dlatego ciezko mi uwierzyc.

OnaZmijeczka ja planowalam jedynaczke do jej 2roku zycia. Potem zaczelo jej byc smutno i zaczela wrec balgac o rodzenstwo. Ma 4 lata a plakala z radosci i powiedzial, w koncu bede miec rodzine Szczerze, to zaluje ze tyle zwlekalam. A tak jak Ty chwilo musze zrezygnowac z czegos, w moim przypadku z biegania i polamratonu za 3 tyg. Ale wiem, ze pobiegne za rok, dwa czy trzy lata. Na wszystko w zyciu jest czas

Kciuki dziewczynki za Wasze testy poztywne. Pozdrawiam

Do góry