reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja też się dołączę do grona mamuś lipcowych. Wprawdzie bladziutka ta druga kreseczka, bardziej cień a nie kreska ale dokładnie taką samą miałam dwa lata temu z moją córeczką [emoji846] pierwsza ciąża poroniona, z córcią dużo leżałam na początku wiec i teraz się obawiam ale w przyszłym tygodniu pędzę na betę o ile mnie przez weekend nic nie zaskoczy.
Trzymam kciuki tez za Was [emoji8]

Ja też się dołączę do grona mamuś lipcowych. Wprawdzie bladziutka ta druga kreseczka, bardziej cień a nie kreska ale dokładnie taką samą miałam dwa lata temu z moją córeczką [emoji846] pierwsza ciąża poroniona, z córcią dużo leżałam na początku wiec i teraz się obawiam ale w przyszłym tygodniu pędzę na betę o ile mnie przez weekend nic nie zaskoczy.
Trzymam kciuki tez za Was [emoji8]
Gratulacje:)

Malinalove przykro mi, moze kolejny cykl zacznij z testami i oszczedajcie "zolnierzyki" na owulacje. Powodzenia i mam nadzieje ze jeszcza zdazysz byc wakacyjna mama.

Bloomka gratulacje! U nas tez podobobna sytuacja, z tym ze corcia.ma 4 lata. Ale reszta dokladnie tak samo.
Mi juz etap paniki sie zaczyna [emoji52] aby do konca.

Zaciazone, macie juz jakies objawy? Bo u mnie nic, no moze spiaca jestem bardziej. Dzisiaj to juz w ogole[emoji846]

Malinalove przykro mi, moze kolejny cykl zacznij z testami i oszczedajcie "zolnierzyki" na owulacje. Powodzenia i mam nadzieje ze jeszcza zdazysz byc wakacyjna mama.

Bloomka gratulacje! U nas tez podobobna sytuacja, z tym ze corcia.ma 4 lata. Ale reszta dokladnie tak samo.
Mi juz etap paniki sie zaczyna [emoji52] aby do konca.

Zaciazone, macie juz jakies objawy? Bo u mnie nic, no moze spiaca jestem bardziej. Dzisiaj to juz w ogole[emoji846]
A jaki test dobry? Bo tego w ogóle nie robilam.. Jak to jest?

@malinalove93 nie łam się, kolejnym razem na pewno się uda
@bloomka gratuluję
@renisus ja nie mam ale ja nigdy nie miałam żadnych, nie wiem co to są ciążowe objawy oprócz rosnącego brzucha pod koniec i puchnących stop które u mnie przypominały buty emu... Końcówka mojej ciąży przypadała na wakacje a urodziłam po więc teraz mam nadzieję na trochę lepszy obrót spraw bo jednak oby tylko przetrwać maj i czerwiec

Z moim nastawieniem dalej sinusoida tracę mleko i to trochę pogarsza mój stan bo chce dalej karmić a tu lipa

OnaZmijeczka, dziekuje. Jakosc mnie uspokoilas, niestety jakies skrzywienie psychiczne mam. Ogolnie poprzednia ciaza i porod to dla mnie trauma i dlugo minelo zanim zgodzilam sie na drugie dziecko.

Malinalove testy owulacyjne robisz jak ciazowe, pokazuja Ci kiedy masz owulacje i czy w ogole jest w danym cylku. Ale rzeczywiscie zaczelabym od wizytu u gina jezeli juz cos tam jest "do roboty". A co firmy, ja kupilam najtansze paski na ebayu. Napewno znajdziesz cos na allegro. A i 1 cykl to jeszcze nie jest zle, glowa do gory napewno szybko Wam sie uda [emoji4]

reklama
Do góry