U
użytkownik 902
Gość
O ile lekarz Wam tę datę z pierwszej wizyty wpisze, a nie faktyczną datę założenia karty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jeśli się jutro nie dostanę do lekarza na 21.12 to następna wizytę mam dopiero koło 7.01 a wtedy już bd jakiś 11tc i jak mi wtedy wpisze datę założenia karty to jestem że tak powiem w d...O ile lekarz Wam tę datę z pierwszej wizyty wpisze, a nie faktyczną datę założenia karty.
Tak mam się próbować umówić do drugiej przychodni na 21. 12 bo tam bd przyjmował. Chociaż jak dziś tam byłam popołudniu to babka mi pow że raczej sznas nie ma ale żeby jutro rano spróbować.Ale to ten sam lekarz? Jeśli ten sam to pewnie nie będzie problemu
Miałaś już USG w tej ciąży? Nie grzej, bo jak to jakiś stan zapalny to będzie gorzejDziewczyny doskwiera mi straszny ból prawego obojczyka. Takie ciśnienie w środku, boli strasznie. Siedzę na razie z termoforem i grzeje.
Nawet 3. Ciąża jest ładnie w macicy.Miałaś już USG w tej ciąży? Nie grzej, bo jak to jakiś stan zapalny to będzie gorzej
Może nadwyrężyłasNawet 3. Ciąża jest ładnie w macicy.
Termofor troszkę pomaga ale dalej boli