reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
O ile lekarz Wam tę datę z pierwszej wizyty wpisze, a nie faktyczną datę założenia karty.
No ja jeśli się jutro nie dostanę do lekarza na 21.12 to następna wizytę mam dopiero koło 7.01 a wtedy już bd jakiś 11tc i jak mi wtedy wpisze datę założenia karty to jestem że tak powiem w d...

Moja ciąże będzie prowadziła moja lekarz z poprzedniej ciąży także spoko bo byłam zadowolona.

Ja od jakichś 2 dni się gorzej czuje, nie wiem czy to mdłości czy co, bo nigdy nie miałam, wymiotować mi się nie chce ale jakoś tak w przełyku nie miło. Chyba ze to coś od żołądka.

Dużo z was ma grupę krwi ujemna, a myślałam , ze bede sama ;)

Coraz częściej zastanawiam się nad imionami i nic mi nie przychodzi konkretnego do głowy, na żadna z płci. A jeszcze żeby było ok w Polsce i w Hiszpanii pod względem wymowy i pisowni czyli odpadają typowe imiona polskie i hiszpańskie tez, zreszta z typowych hiszpańskich nic mi się nie podoba. Będzie ciężko,już to czuje.

Dziewczyny doskwiera mi straszny ból prawego obojczyka. Takie ciśnienie w środku, boli strasznie. Siedzę na razie z termoforem i grzeje.

reklama
Ennis wywal termofor, na stany zapalne zimne oklady tylko. Moze Cie przewialo? Albo spalas w dziwnej pozycji.

Pisalyscie o ph w okolicach intymnych. Kiedys podmywalam, o ile to tak mozna nazwac, jogurtem naturalnym plus mialam pic aktimelki po kilka dziennie.

Wrocilam z pracy i zrobilam sobie zupke pomidowrowa amino. Ja to mam kuku w glowie, zamiast isc spac to szwedam sie w kuchni.

Do góry