reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
O ile lekarz Wam tę datę z pierwszej wizyty wpisze, a nie faktyczną datę założenia karty.
No ja jeśli się jutro nie dostanę do lekarza na 21.12 to następna wizytę mam dopiero koło 7.01 a wtedy już bd jakiś 11tc i jak mi wtedy wpisze datę założenia karty to jestem że tak powiem w d...

Moja ciąże będzie prowadziła moja lekarz z poprzedniej ciąży także spoko bo byłam zadowolona.

Ja od jakichś 2 dni się gorzej czuje, nie wiem czy to mdłości czy co, bo nigdy nie miałam, wymiotować mi się nie chce ale jakoś tak w przełyku nie miło. Chyba ze to coś od żołądka.

Dużo z was ma grupę krwi ujemna, a myślałam , ze bede sama ;)

Coraz częściej zastanawiam się nad imionami i nic mi nie przychodzi konkretnego do głowy, na żadna z płci. A jeszcze żeby było ok w Polsce i w Hiszpanii pod względem wymowy i pisowni czyli odpadają typowe imiona polskie i hiszpańskie tez, zreszta z typowych hiszpańskich nic mi się nie podoba. Będzie ciężko,już to czuje.

Dziewczyny doskwiera mi straszny ból prawego obojczyka. Takie ciśnienie w środku, boli strasznie. Siedzę na razie z termoforem i grzeje.

reklama
Ennis wywal termofor, na stany zapalne zimne oklady tylko. Moze Cie przewialo? Albo spalas w dziwnej pozycji.

Pisalyscie o ph w okolicach intymnych. Kiedys podmywalam, o ile to tak mozna nazwac, jogurtem naturalnym plus mialam pic aktimelki po kilka dziennie.

Wrocilam z pracy i zrobilam sobie zupke pomidowrowa amino. Ja to mam kuku w glowie, zamiast isc spac to szwedam sie w kuchni.

Do góry