reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Co za dzień !!! Od tygodnia wiedziałam ze dziś po pracy muszę iść do nowej przechodni się zarejestrować (i miałam cała listę rzeczy które mam ze sobą przynieś). No i oczywiście rano mi się wstawać nie chciało i została mi minutka żeby te papiery ogarnąć no i nie znalazłam ich po pracy zajechałam do przechodni z taka głupia mina ze jutro wszystko dowiozę I jeszcze sie okazało ze portfela z dowodem tez nie mam. Pani poprosiła żebym zostawiła mocz na recepcji i jutro dowiozła dokumenty. No to zostawiłam mocz idę do auta... i boom , nie mam torebki. Przeszukałam cała przechodnie żeby ja znaleźć i potem się okazało ze zostawiłam u lekarki na biurku

Jak mnie dziś mdli. Ile razy się przytuliłam do sedesu to nie liczę już :baffled:
Najgorszy dzień od początku ciąży. Dziś waga - 4kg. Idę poczytać, nadgonić co napisałyście :)

Też czekam na wieści ;)

Co za dzień !!! Od tygodnia wiedziałam ze dziś po pracy muszę iść do nowej przechodni się zarejestrować (i miałam cała listę rzeczy które mam ze sobą przynieś). No i oczywiście rano mi się wstawać nie chciało i została mi minutka żeby te papiery ogarnąć no i nie znalazłam ich po pracy zajechałam do przechodni z taka głupia mina ze jutro wszystko dowiozę I jeszcze sie okazało ze portfela z dowodem tez nie mam. Pani poprosiła żebym zostawiła mocz na recepcji i jutro dowiozła dokumenty. No to zostawiłam mocz idę do auta... i boom , nie mam torebki. Przeszukałam cała przechodnie żeby ja znaleźć i potem się okazało ze zostawiłam u lekarki na biurku

O rety Ale akcje... Ciazowy zawrót głowy.

Ja bym chciała przespać cały pierwszy trymestr co najmniej. Czuję się jak jakieś ufo... Raz zimno i dreszcze, raz gorąco i poty. Głowa boli. Mroczki przed oczami. Serce wali, gdyby nie ciaza to myslalabym ze menopauza heh. Dzieci z wiecznym fochem, kaprysy jakby w restauracji były aaaaaa byle do świat to zmiana otoczenia może pomoże ;)

U nas jest serduszko tętno 170;) i wszystko idealnie .Z USG 8+2
IMG_20181210_184736.jpeg

Załączniki

• IMG_20181210_184736.jpeg
    IMG_20181210_184736.jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 338
reklama
U nas jest serduszko tętno 170;) i wszystko idealnie .Z USG 8+2Zobacz załącznik 923790
Super! Gratuluję.
Dziewczyny nie ma co popadać w paranoje. Wszystko będzie ok. Nie stresujcie się, bachnijcie piwko 0% (moje się chłodzi) i cieszcie się tym wyjątkowym czasem. Lada chwila będziemy stękać, że jesteśmy grube a na dworze upał... lipcóweczki :D
Udanego wieczorku ;)

Do góry