reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Sory, ale juz nie moge...po cholere tak sie nakrecacie? Wczesniej bylo ze nie kazda miala luteline na zas, progesteron nie taki teraz serduszka. Za chwile wyniki pappa i potem ruchy dziecka.... wyluzujcie, stres nie sluzy dzieciaczkom w brzuszku. Zamiast sie zamartwiac, kupcie sobie cos slodkiego lub ladnego jak jesc nie mozecie i cieszcie sie chwila. Co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze [emoji4]

Zgadzam się w 100%!!!

reklama
Sory, ale juz nie moge...po cholere tak sie nakrecacie? Wczesniej bylo ze nie kazda miala luteline na zas, progesteron nie taki teraz serduszka. Za chwile wyniki pappa i potem ruchy dziecka.... wyluzujcie, stres nie sluzy dzieciaczkom w brzuszku. Zamiast sie zamartwiac, kupcie sobie cos slodkiego lub ladnego jak jesc nie mozecie i cieszcie sie chwila. Co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze [emoji4]
Polać jej :) soku oczywiście :)

Dziewczyny macie pomysł jak jakoś fajnie poinformować babcie o ciąży? Niestety nie mogę zrobić tego osobiście i chciałabym może coś pod choinkę dać.

W sensie, że chcesz wysłać? Może zdjęcie z usg w ramce? Albo bodziaki maleńkie z jakimś nadrukiem o babci?
Już o tym pisałam, ja informuję w święta, zamówiłam córce koszulke z napisem z przodu "Mam sekret..." a z tyłu "Zostanę starszą siostrą". Ma włosy do pasa więc zakryją tył na początek. Osobom, których nie spotkam w święta, wyślę zdjęcia. Ustawię młodą przodem - niech trzyma palec na ustach w stylu "ciiii...", bedzie widać napis z przodu, obok bedzie drugie zdjęcie tyłem, weźmie głowę z uśmiechniętą buzią na bok, żeby było widać na zdjęciu, odgarnie włosy na bok i bedzie widać napis :) Ma 4 lata więc co do współpracy nie mam obaw :) Gorzej, że chyba będę musiała retusz zastosować, bo właśnie dostała ospy...

Dokładnie. Ja też nie czytam internetowow a nawet to forum traktuje trochę z przymrużeniem oka. Po prostu nie będę się nakręcac. Każda ciąża jest inna i takie zamartwianie się do niczego nie prowadzi. Cieszmy się każdym dniem i serio nie analizujmy każdej zmiany w objawach czy że objawy mijają. Wiadomo pierwsze 12 tyg jest ryzykowne i trzeba po prostu przetrwać ale bez sensu się martwić.

Nie dość że źle się dziś czuję to jeszcze zamek mi się w kurtce zepsuł. Ja wiem ze to juz 3 lata i przydałoby się kupić coś nowego no ale tak bardzo ją lubiłam [emoji22] już zamówiłam nowa może w środę będzie

Nie dość że źle się dziś czuję to jeszcze zamek mi się w kurtce zepsuł. Ja wiem ze to juz 3 lata i przydałoby się kupić coś nowego no ale tak bardzo ją lubiłam [emoji22] już zamówiłam nowa może w środę będzie
Ennis a wiesz ze ja nie mam zimowej kurtki[emoji16] rok temu jak spadl snieg to wyciagnelam swoja gorska. A tak od lat smigam w polarku. Jaka zima taka kurtka [emoji23] Imbirowaherbata to pewnie nawet polara nie ma na tej majorce [emoji6]

Czy Wy tez tak poniedzialkow nie lubicie?
Moje dziecie cos z goraczka od wczoraj, tak wiec pospalysmy dluzej dzisiaj a i tak zmeczona jestem.

Ennis a wiesz ze ja nie mam zimowej kurtki[emoji16] rok temu jak spadl snieg to wyciagnelam swoja gorska. A tak od lat smigam w polarku. Jaka zima taka kurtka [emoji23] Imbirowaherbata to pewnie nawet polara nie ma na tej majorce [emoji6]

Czy Wy tez tak poniedzialkow nie lubicie?
Moje dziecie cos z goraczka od wczoraj, tak wiec pospalysmy dluzej dzisiaj a i tak zmeczona jestem.
To nawet nie była zimowa kurtka tylko bardziej taka na wiosnę [emoji23] ja kilka lat mieszkałam nad oceanem, teraz też blisko to jak zawieje to i mnie czasem popchnie a jestem raczej wagi ciężkiej [emoji23] no i lodowaty ten wiatr.
Rodzice z kolei w środku wyspy i u nich zawsze ciepłej i wiatr cieplejszy.

reklama
Do góry