reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ale tez dawniej nie golily miejsc intymnych i chodzily w spodnicach ;)
Przesada w każdą stronę niestety będzie mieć złe skutki. Dzieci też nie trzymamy pod kloszem, pozwalamy jeść piasek :D :D Równowaga to podstawa.

U Was też taką paskudna pogoda? Mam wrażenie że mi dach zaraz porwie. Średnia została w domu bo ja coś brzuch bolał... byle rzygania nie było ;)
Miłego dnia
Ktoś dziś wizytuje?
Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka

reklama
Będą serduszka na pewno! Trzymam kciuki.
Ja już chce środę i zobaczyć babelka. Zaczynam 12 tydzień a objawy się nasilily. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w czerwcu

Witajcie Mamusie po deszczowym i leniwym weekendzie.
Choinkę zdążyliśmy ubrać :biggrin2: tak więc klimat świąteczny już jest.
IMG_20181208_174153.jpg
IMG_20181209_210119.jpg

Póki co trzeba przeżyć do końca ten poniedziałek w pracy:hmm:

Witam nowe dziewczyny :laugh2: widzę że co chwila ktoś wizytuje, fajnie czytać dobre wieści my jeszcze do 20.12 czekamy, ale jakoś leci powoli.

Co do podpasek to nie używam i już jak pomyślę że w połogu trzeba to mnie skręca. Używam tamponow ale mój okres trwa z reguły Max 3 dni z rozkreceniem się i ostatnim plamieniem. Bez bielizny śpię od kilku lat, przyzwyczaiłam się tak z moim chłopakiem bo on od zawsze nago :)

Załączniki

• IMG_20181209_210119.jpg
    IMG_20181209_210119.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 409
  • IMG_20181208_174153.jpg
    IMG_20181208_174153.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 491
Dzień dobry mamuśki ;) ale stres ojeju ... Jak już zobaczę serduszko to chyba dopiero się uspokoję ... Nie może być inaczej . Już kocham tego bąbelka , boje się go ale kocham . Mam dziś dużo pytań do mojej Pani ginekolog , w sumie z Anną mimo pierwszej ciąży miałam mniej pytań . Jakoś czuje taki niepokój podświadomie . Ale byle do 17.30 [emoji4]
Mnie serduszko uspokoiło na dwa dni, potem na innyn forum dziewczyna napisala, że u niej serduszko zatrzymało się i znów stres. Ech. Chyba muszę wyłączyć internet do lipca. [emoji33][emoji33]

Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka
Trzymam kciuki.
Będzie dobrze dziewczyny [emoji110][emoji110]

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Będzie dobrze[emoji4]

Ja dziś zaczynam 12 tydzień(11+0) i tak się zastanawiam gdzie te tygodnie zleciały. Czuje się jako tako, raz lepiej raz gorzej, a dziś trzeba wrócić do pracy po urlopie i trochę ciężko mi sobie to wyobrazić, no ale nie mam wyboru.

W żłobku znowu coś panuje. Ciekawe czy moja coś przywlecze czy się uda bez. Do końca roku za bardzo nie mogę iść na zwolnienie[emoji20]

Dziewczyny nie dajcie się zwariować internetowi. Pozytywne myślenie i do przodu. Co ma być to bedzie[emoji6]

Do góry