Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszkaAle tez dawniej nie golily miejsc intymnych i chodzily w spodnicach
Przesada w każdą stronę niestety będzie mieć złe skutki. Dzieci też nie trzymamy pod kloszem, pozwalamy jeść piasek Równowaga to podstawa.
U Was też taką paskudna pogoda? Mam wrażenie że mi dach zaraz porwie. Średnia została w domu bo ja coś brzuch bolał... byle rzygania nie było
Miłego dnia
Ktoś dziś wizytuje?
reklama
Aguu
Fanka BB :)
A który tc? Nie matrw się, wierzę, że będzie dobrze! Nie ma innej opcji!Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka
PaniMietki
Ja na 17.30 i też stres ... Najchętniej już bym poszła ale niestety trzeba czekać ...
Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka
Dziś mam 7t2d. Też staram się tak myśleć ale różnie to bywa.A który tc? Nie matrw się, wierzę, że będzie dobrze! Nie ma innej opcji!
Karolcia.DE
Witajcie Mamusie po deszczowym i leniwym weekendzie.
Choinkę zdążyliśmy ubrać tak więc klimat świąteczny już jest.
Póki co trzeba przeżyć do końca ten poniedziałek w pracy
Witam nowe dziewczyny widzę że co chwila ktoś wizytuje, fajnie czytać dobre wieści my jeszcze do 20.12 czekamy, ale jakoś leci powoli.
Co do podpasek to nie używam i już jak pomyślę że w połogu trzeba to mnie skręca. Używam tamponow ale mój okres trwa z reguły Max 3 dni z rozkreceniem się i ostatnim plamieniem. Bez bielizny śpię od kilku lat, przyzwyczaiłam się tak z moim chłopakiem bo on od zawsze nago
Choinkę zdążyliśmy ubrać tak więc klimat świąteczny już jest.
Póki co trzeba przeżyć do końca ten poniedziałek w pracy
Witam nowe dziewczyny widzę że co chwila ktoś wizytuje, fajnie czytać dobre wieści my jeszcze do 20.12 czekamy, ale jakoś leci powoli.
Co do podpasek to nie używam i już jak pomyślę że w połogu trzeba to mnie skręca. Używam tamponow ale mój okres trwa z reguły Max 3 dni z rozkreceniem się i ostatnim plamieniem. Bez bielizny śpię od kilku lat, przyzwyczaiłam się tak z moim chłopakiem bo on od zawsze nago
Załączniki
slodkatrojeczka
U mnie 11 tydzień, raz lepiej a raz gorzej. Zawsze jak się cieszę, że przeszło, na drugi dzień umieramBędą serduszka na pewno! Trzymam kciuki.
Ja już chce środę i zobaczyć babelka. Zaczynam 12 tydzień a objawy się nasilily. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w czerwcu
Mnie serduszko uspokoiło na dwa dni, potem na innyn forum dziewczyna napisala, że u niej serduszko zatrzymało się i znów stres. Ech. Chyba muszę wyłączyć internet do lipca. [emoji33][emoji33]Dzień dobry mamuśki ale stres ojeju ... Jak już zobaczę serduszko to chyba dopiero się uspokoję ... Nie może być inaczej . Już kocham tego bąbelka , boje się go ale kocham . Mam dziś dużo pytań do mojej Pani ginekolog , w sumie z Anną mimo pierwszej ciąży miałam mniej pytań . Jakoś czuje taki niepokój podświadomie . Ale byle do 17.30 [emoji4]
Trzymam kciuki.Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka
Będzie dobrze dziewczyny [emoji110][emoji110]
reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Będzie dobrze[emoji4]
Ja dziś zaczynam 12 tydzień(11+0) i tak się zastanawiam gdzie te tygodnie zleciały. Czuje się jako tako, raz lepiej raz gorzej, a dziś trzeba wrócić do pracy po urlopie i trochę ciężko mi sobie to wyobrazić, no ale nie mam wyboru.
W żłobku znowu coś panuje. Ciekawe czy moja coś przywlecze czy się uda bez. Do końca roku za bardzo nie mogę iść na zwolnienie[emoji20]
Dziewczyny nie dajcie się zwariować internetowi. Pozytywne myślenie i do przodu. Co ma być to bedzie[emoji6]
Ja dziś zaczynam 12 tydzień(11+0) i tak się zastanawiam gdzie te tygodnie zleciały. Czuje się jako tako, raz lepiej raz gorzej, a dziś trzeba wrócić do pracy po urlopie i trochę ciężko mi sobie to wyobrazić, no ale nie mam wyboru.
W żłobku znowu coś panuje. Ciekawe czy moja coś przywlecze czy się uda bez. Do końca roku za bardzo nie mogę iść na zwolnienie[emoji20]
Dziewczyny nie dajcie się zwariować internetowi. Pozytywne myślenie i do przodu. Co ma być to bedzie[emoji6]