reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ale tez dawniej nie golily miejsc intymnych i chodzily w spodnicach ;)
Przesada w każdą stronę niestety będzie mieć złe skutki. Dzieci też nie trzymamy pod kloszem, pozwalamy jeść piasek :D :D Równowaga to podstawa.

U Was też taką paskudna pogoda? Mam wrażenie że mi dach zaraz porwie. Średnia została w domu bo ja coś brzuch bolał... byle rzygania nie było ;)
Miłego dnia
Ktoś dziś wizytuje?
Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka

reklama
Będą serduszka na pewno! Trzymam kciuki.
Ja już chce środę i zobaczyć babelka. Zaczynam 12 tydzień a objawy się nasilily. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w czerwcu

Witajcie Mamusie po deszczowym i leniwym weekendzie.
Choinkę zdążyliśmy ubrać :biggrin2: tak więc klimat świąteczny już jest.
IMG_20181208_174153.jpg
IMG_20181209_210119.jpg

Póki co trzeba przeżyć do końca ten poniedziałek w pracy:hmm:

Witam nowe dziewczyny :laugh2: widzę że co chwila ktoś wizytuje, fajnie czytać dobre wieści my jeszcze do 20.12 czekamy, ale jakoś leci powoli.

Co do podpasek to nie używam i już jak pomyślę że w połogu trzeba to mnie skręca. Używam tamponow ale mój okres trwa z reguły Max 3 dni z rozkreceniem się i ostatnim plamieniem. Bez bielizny śpię od kilku lat, przyzwyczaiłam się tak z moim chłopakiem bo on od zawsze nago :)

Załączniki

• IMG_20181209_210119.jpg
    IMG_20181209_210119.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 402
  • IMG_20181208_174153.jpg
    IMG_20181208_174153.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 479
Dzień dobry mamuśki ;) ale stres ojeju ... Jak już zobaczę serduszko to chyba dopiero się uspokoję ... Nie może być inaczej . Już kocham tego bąbelka , boje się go ale kocham . Mam dziś dużo pytań do mojej Pani ginekolog , w sumie z Anną mimo pierwszej ciąży miałam mniej pytań . Jakoś czuje taki niepokój podświadomie . Ale byle do 17.30 [emoji4]
Mnie serduszko uspokoiło na dwa dni, potem na innyn forum dziewczyna napisala, że u niej serduszko zatrzymało się i znów stres. Ech. Chyba muszę wyłączyć internet do lipca. [emoji33][emoji33]

Hej ja idę na 15:30 i jakoś tak się denerwuje że nie bd serduszka
Trzymam kciuki.
Będzie dobrze dziewczyny [emoji110][emoji110]

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Będzie dobrze[emoji4]

Ja dziś zaczynam 12 tydzień(11+0) i tak się zastanawiam gdzie te tygodnie zleciały. Czuje się jako tako, raz lepiej raz gorzej, a dziś trzeba wrócić do pracy po urlopie i trochę ciężko mi sobie to wyobrazić, no ale nie mam wyboru.

W żłobku znowu coś panuje. Ciekawe czy moja coś przywlecze czy się uda bez. Do końca roku za bardzo nie mogę iść na zwolnienie[emoji20]

Dziewczyny nie dajcie się zwariować internetowi. Pozytywne myślenie i do przodu. Co ma być to bedzie[emoji6]

Do góry