reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Też mnie męczą zapachy. Wczoraj tak mnie zmulił zapach sosu pomidorowego, że zrzedzilam mojemu poki nie spakował zmywarki, bleh

Dziś humor mam lepszy, nadgonilam pracę ;)
Jutro do biura, oby mnie nie mdlilo....
Ja przedwczoraj gotowalam gulasz i było ok a jak go odgrzewalam za 3h to myslalam że puszczę pawia do niego. Męża zawolalam to w nim mieszal.
I mam mega obrzydzenie do sera żółtego jakiegokolwiek. Nawet jak o tym piszę to mi wszystko do gardła podchodzi.

reklama
Oj u mnie dziś też jakoś te objawy że zdwojoną siła. Wzięłam dzieci od cioci do góry żeby się z małą pobawili a ja leżę bo niemoc mnie ogarnęła. Plus do tego mdłości. Żeby było mało to jak zeszłam z łóżka to mnie w pół zgielo tak mnie jakby jajnik zabolal

U mnie już dawno nie było mdłości ;) Zapomniałam już praktycznie co to. Walczę za to z czymś innym... zaparcia... Już nic ale to nic nie pomaga. Nawet w aptece byłam po coś dla kobiet w ciąży, ale pani powiedziała, że tylko dieta. Jestem załamana. Czuję się jak balon. Właśnie zjadłam surówkę z kiszonej i jabłka :( Dwa dni już ją w sumie jem i nic, śliwki, siemię...

Hej
Jak tam był u Was św. Mikołaj ? ;)Jak mijają wam mikołajki? :)
Kto dzisiaj wizytuje i ma dobre wieści ?
Ja jutro mam wizytę ale na NFZ więc liczę tylko na skierowanie na badanie i cytologia A w środę wizyta u prywatnej Pani doktor kurczę dopiero co byłam na pierwszej wizycie A to już prawie miesiąc zleciał dzisiaj już 10w 1d.

Ja właśnie się zastanawiam jak to będzie iść z córką na pobranie krwi bo nie mam jej z kim zostawić. Mam nadzieję że jakoś damy radę. Najgorsze te kolejki. Zanim wejdziemy to sto razy się znudzi.. Asiu jutro wyrywam. Dzięki że pytasz. Już myślę jakie płyny będę przyjmować przez weekend :) dziś się najadlam spaghetti na zapas :) Na szczęście antybiotyk daje rade i od wczoraj nie czuje bólu.

Ja też robię pierniczki z Kwestia Smaku. Właśnie przed chwilą wyciągnęłam z piekarnika :) i zrobiłam expresowe ciasto polecane. Jeszcze raz dziękuję za przepis. Jest pyszne!
A widzisz, pomieszały mi się dni tygodnia, a w sumie nie powinny, bo przecież tak czekam na swoją jutrzejszą wizytę :-)
W takim razie powodzenia jutro.

Na samą myśl o czymś słodkim robi mi się nie dobrze, więc przepis też zachowam i wykorzystam jak już mi przejdzie [emoji1]

reklama
Do góry