slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się cieplutko, powodzenia[emoji53][emoji171]Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Teraz już mogę w spokoju odejść
Powodzenia wam życzę z całego serca :*
będzie mi Ciebie brakować Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze... trzymaj się :*Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę[emoji109][emoji109][emoji109] Daj koniecznie znać jak się maluszek ma [emoji173] Szybkiego powrotu do zdrowia [emoji173] Co do zęba też niestety czeka mnie wizyta i wyrwanie szóstki, wyczerpały się możliwości jej uratowania [emoji29]. Wszystkie zdążyłam wyleczyć poza tym jednym i panicznie się boję teraz wyrywać...Bardzo mi przykro że nas opuszczasz. Dobrze ze obyło się bez zabiegu. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Miło było Cię poznać. Jak masz ochotę to wpadaj do nas.
Witam się pod koniec weekendu. Nie był dla mnie zbyt łaskawy dlatego się nie odzywalam. Od piątku walczę z przeziębieniem. Czuję się średnio bo to tego mdłości dochodzą i senność. Wczoraj dołączył jeszcze ból zęba który jest coraz gorszy niestety. Mam nadzieję że dostanę się jutro rano do dentysty bo w weekend u nas niestety takiej opieki brak. Pierwszy raz marzę żeby był poniedziałek. Jutro o 15 mam też wizytę u ginekologa więc stres narasta. Przez ten ból zęba i przeziębienie inne objawy są jakby stlumione i trochę mnie to martwi. Na szczęście długie oczekiwanie powoli się kończy i niedługo będę wiedziała na czym stoję.
Mam nadzieję że Wasz weekend jest bardziej udany i życzę miłego wieczoru.
WitajCześć wszystkim! Wychodzi na to, że ja również jestem lipcową mamusia przyszła dwie kreseczki... w piatek wizyta u lekarza trzymajcie kciuki, z okresu wychodzi prawie 6 tydzień
Biorę folian, b12 i magnez, ale że wskazań, pewnie i d3 dołożę.Kobietki powiedzcie czy bierzecie jakis zestaw witamin np. Femibion, Prenatal Duo itp., czy po prostu kwas foliowy? Ja biorę tylko kwas foliowy ale zastanawiam się czy może powinnam kupić jakiś ze specyfików? W środę mam wizytę więc podpytam lekarza, ale ciekawa jestem jak to u Was wygląda??
Nie używam. Ale z tego co wiem warto po prostu nawilżać, czymkolwiek co nam odpowiada.Nie chce Cię straszyć, ale też mam takie dni, że objawów zero, za co następnego dnia wracają z podwójną siłą...
A używacie już czegoś na rozstępny, lub możecie coś polecić? W poprzedniej ciąży używałam Fissanu. Smarowałam non stop a rozstępy mi wywaliło na tydzień przed porodem. Chciałabym już zacząć czegoś używać.
WitajWitam wszystkie mamusie! Jak wszystko dobrze pójdzie to również bede lipcowa mama Termin z OM mam na 27 lipca, pierwsza wizytę mam dopiero 12.12 i już się nie mogę doczekać! Przeczytałam cały wątek i nie powiem trochę się martwię, czasami lepiej nie wchodzić w internet mam już synka który w marcu skończy 4 latka. Z objawów to mam tylko pobolewanie piersi i oby tak zostało
Zrobię betę chyba jutro i w środę, bo do wizyty zdążę zwariować
Oby wszystko było dobrze.Yh no w tym wypadku akurat nie musi. To ciąża ze spirali. W poniedziałek ja wyjęłam, cały tydzień plamilam, niewiele,ale jednak. Cholera wie co tam się teraz dzieje
Czekam aż i mi miną. .. Piersi już nie bolą, oby mdłości szybko ustapily. Też już czuję twardą gulkę pod spojeniemDzień dobry wszystkim Właśnie zaczęłam 10 tydzień. Wczoraj trochę mi odpuściły mdłości, za to wieczorem dopadła mnie lekka zgaga. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Póki co już jestem śpiąca. No i jak leżę na plecach, da się wyraźnie wyczuć powiększony brzuszek do wizyty jeszcze całe 29 dni... No ale, święta będą to jakoś zleci
Ok 10-12 tc mniej więcej.Dziewczyny, pamiętacie, w którym miesiącu bądź po ilu tygodniach puściły u was mdłości?
Wiem, że i do 5/6 miesiąca czasami trzyma, tak jak pisałyście. U mnie po 2/2,5 miesiąca. Jednak mam nadzieję, że tym razem będzie krócej. Jestem ciekawa jak było u was.
Trzymaj się kochaną. Dobrze że samo poszło.Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Współczuję, sama właśnie usuwałam szóstkę która ktoś źle wypełnił kanalowo. Nie dalo sie uratowac. Nic przyjemnego - psychicznie bardziej, ale do przeżycia.Co do zęba też niestety czeka mnie wizyta i wyrwanie szóstki, wyczerpały się możliwości jej uratowania [emoji29]. Wszystkie zdążyłam wyleczyć poza tym jednym i panicznie się boję teraz wyrywać...
Witaj
Biorę folian, b12 i magnez, ale że wskazań, pewnie i d3 dołożę.
Nie używam. Ale z tego co wiem warto po prostu nawilżać, czymkolwiek co nam odpowiada.
Witaj
Mój najmłodszy w styczniu 4 kończy
Oby wszystko było dobrze.
Raty ale historia.
Dla mnie wszelkie ingerencję tym bardziej jakieś zelaztwo w ciele to kosmos brrr.
Czekam aż i mi miną. .. Piersi już nie bolą, oby mdłości szybko ustapily. Też już czuję twardą gulkę pod spojeniem
Ok 10-12 tc mniej więcej.
Trzymaj się kochaną. Dobrze że samo poszło.
To nie siedź cicho pisz z NamiWszytko ok. Siedzę cicho ale zaglądam do was