reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

OnaŻmijeczka powodzenia!

Mnie zmulilo, więc może jednak jest ok. Nie będę robić bety, nic to nie zmieni, a mam tak rozwalona żyłę po wenflonie, że lepiej dać jej odpocząć.
Poza tym mam tyle pracy, że muszę spiąć poślady i zasuwać z krojeniem i szyciem,żeby na spokojnie potem świętować

reklama
Dzień dobry wszystkim :) Właśnie zaczęłam 10 tydzień. Wczoraj trochę mi odpuściły mdłości, za to wieczorem dopadła mnie lekka zgaga. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Póki co już jestem śpiąca. No i jak leżę na plecach, da się wyraźnie wyczuć powiększony brzuszek :) do wizyty jeszcze całe 29 dni... No ale, święta będą to jakoś zleci :)
Ja również zaczynam 10:) idziemy łeb w łeb:) a wizyta dopiero 28... Też wyglądam jakbym najadła się kapusty Czy lekarz mówił już o badaniu genetycznym? Bo tak się zastanawiam, że przy wizycie będę w 13 tygodniu, a nic mi ostatnio nie wspominał na ten temat....

Ja również zaczynam 10:) idziemy łeb w łeb:) a wizyta dopiero 28... Też wyglądam jakbym najadła się kapusty Czy lekarz mówił już o badaniu genetycznym? Bo tak się zastanawiam, że przy wizycie będę w 13 tygodniu, a nic mi ostatnio nie wspominał na ten temat....
Nic mi nie mówiła. Ale u niej to normalne, w poprzedniej ciąży też nie uprzedzała.

U mnie zaczyna się 8t 1d i wizytę mam 28 grudnia więc tez się zastanawiam jak to będzie z badaniami prenatalnymi... Kartę ciąży też m.miec dopiero założoną na kolejnej wizycie.
Męczy mnie takie poczucie, że mam żołądek pełen kwasów

Z suplementów polecam Mama Dha

Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Teraz już mogę w spokoju odejść

Powodzenia wam życzę z całego serca :) :*
Współczuje ci bardzo i życzę żebyś jak najszybciej doszła do siebie. Pamietaj, że kolejną ciążę możesz szczęśliwie donosić.
Trzymaj się i życzę ci z całego serca żeby kolejne starania były owocne.

Dziewczyny, pamiętacie, w którym miesiącu bądź po ilu tygodniach puściły u was mdłości?

Wiem, że i do 5/6 miesiąca czasami trzyma, tak jak pisałyście. U mnie po 2/2,5 miesiąca. Jednak mam nadzieję, że tym razem będzie krócej. Jestem ciekawa jak było u was.
Jak szłam na usg połówkowe w 22 tc to już było bez mdłości i wymiotów:)

reklama
Do góry