reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

OnaŻmijeczka powodzenia!

Mnie zmulilo, więc może jednak jest ok. Nie będę robić bety, nic to nie zmieni, a mam tak rozwalona żyłę po wenflonie, że lepiej dać jej odpocząć.
Poza tym mam tyle pracy, że muszę spiąć poślady i zasuwać z krojeniem i szyciem,żeby na spokojnie potem świętować

reklama
Dzień dobry wszystkim :) Właśnie zaczęłam 10 tydzień. Wczoraj trochę mi odpuściły mdłości, za to wieczorem dopadła mnie lekka zgaga. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Póki co już jestem śpiąca. No i jak leżę na plecach, da się wyraźnie wyczuć powiększony brzuszek :) do wizyty jeszcze całe 29 dni... No ale, święta będą to jakoś zleci :)
Ja również zaczynam 10:) idziemy łeb w łeb:) a wizyta dopiero 28... Też wyglądam jakbym najadła się kapusty Czy lekarz mówił już o badaniu genetycznym? Bo tak się zastanawiam, że przy wizycie będę w 13 tygodniu, a nic mi ostatnio nie wspominał na ten temat....

Ja również zaczynam 10:) idziemy łeb w łeb:) a wizyta dopiero 28... Też wyglądam jakbym najadła się kapusty Czy lekarz mówił już o badaniu genetycznym? Bo tak się zastanawiam, że przy wizycie będę w 13 tygodniu, a nic mi ostatnio nie wspominał na ten temat....
Nic mi nie mówiła. Ale u niej to normalne, w poprzedniej ciąży też nie uprzedzała.

U mnie zaczyna się 8t 1d i wizytę mam 28 grudnia więc tez się zastanawiam jak to będzie z badaniami prenatalnymi... Kartę ciąży też m.miec dopiero założoną na kolejnej wizycie.
Męczy mnie takie poczucie, że mam żołądek pełen kwasów

Z suplementów polecam Mama Dha

Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Teraz już mogę w spokoju odejść

Powodzenia wam życzę z całego serca :) :*
Współczuje ci bardzo i życzę żebyś jak najszybciej doszła do siebie. Pamietaj, że kolejną ciążę możesz szczęśliwie donosić.
Trzymaj się i życzę ci z całego serca żeby kolejne starania były owocne.

Dziewczyny, pamiętacie, w którym miesiącu bądź po ilu tygodniach puściły u was mdłości?

Wiem, że i do 5/6 miesiąca czasami trzyma, tak jak pisałyście. U mnie po 2/2,5 miesiąca. Jednak mam nadzieję, że tym razem będzie krócej. Jestem ciekawa jak było u was.
Jak szłam na usg połówkowe w 22 tc to już było bez mdłości i wymiotów:)

reklama
Do góry