reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

W sumie to nie wiem czy zęby bo nic nie widzę. Ale jak wychodziły poprzednie to zdarzały się gorączki. Jeszcze brakuje jej trójek i piątek. Jak do jutra nie przejdzie to pewnie lekarz nas czeka przed weekendem. Kataru nie ma. Nie kaszle. Teraz napila się i znowu zwymiotowala.

reklama
Cześć kobietki u mnie kumulację nerwowa ... No powybijane wszystkich łącznie z sąsiadami ... Wszystko mnie tak WKU+$*#... Sama ze sobą nie potrafię wytrzymać ... Co do mdłości porannych są okropne , popołudniu znowu zachcianki i jem jem jem ... Wspominam sobie początki z Anną to była bajka energia , siła chęć do działania a teraz ... Przespała bym cały dzień . Bardzo szybko się męczę , pamięć mi siada gdyby nie telefon to nie wiedziała bym jaki dzisiaj dzień tygodnia . Nie pamiętam czy brałam kwas foliowy czy nie itp.

Dzień dobry dziewczyny, przykro mi, ze takie noce za Wami. Ja tez dzisiaj kiepsko, zasnęłam po 24 ale obudziłam się 4.30 i już nie zasnęłam. Pewnie stres, bo o 10 pierwsza wizyta (6+4). No i dzisiaj pracuje do 19.30 i potem jeszcze muszę do serwisu auto odebrać. To będzie dluuuuugi dzień. :) Wam życzę dobrego małego piątku, weekend tuż tuż. ;)

Dzień Dobry :)
Ja niestety jestem zmuszona się pożegnać... :( Gdyby nie to, że kilka dni temu na usg widziałam pęcherzyk to bym powiedziała, że poprostu okres się spóźnił. Widocznie nie czas na mnie. Życzę Wszystkim zdrówka i lekkości. Cześć!

Cześć kobietki u mnie kumulację nerwowa ... No powybijane wszystkich łącznie z sąsiadami ... Wszystko mnie tak WKU+$*#... Sama ze sobą nie potrafię wytrzymać ... Co do mdłości porannych są okropne , popołudniu znowu zachcianki i jem jem jem ... Wspominam sobie początki z Anną to była bajka energia , siła chęć do działania a teraz ... Przespała bym cały dzień . Bardzo szybko się męczę , pamięć mi siada gdyby nie telefon to nie wiedziała bym jaki dzisiaj dzień tygodnia . Nie pamiętam czy brałam kwas foliowy czy nie itp.
Oj ja też mam kłopoty z pamięcią. Wzięłam rano duphaston i zaraz potem pytam się męża czy nie wie czy bralam. Mówi że przed chwilą coś lykalam. Masakra. I tak jest na każdym kroku.
Dzień dobry dziewczyny, przykro mi, ze takie noce za Wami. Ja tez dzisiaj kiepsko, zasnęłam po 24 ale obudziłam się 4.30 i już nie zasnęłam. Pewnie stres, bo o 10 pierwsza wizyta (6+4). No i dzisiaj pracuje do 19.30 i potem jeszcze muszę do serwisu auto odebrać. To będzie dluuuuugi dzień. :) Wam życzę dobrego małego piątku, weekend tuż tuż. ;)
Powodzenia na wizycie. Czekamy na dobre wiadomości [emoji3590] długi dzień przed Tobą więc przesyłam dużo energii (której sama nie mam) i żeby minął sprawnie i szybko. Na pewno wizyta poprawi Ci humor.
Ja niestety jestem zmuszona się pożegnać... :( Gdyby nie to, że kilka dni temu na usg widziałam pęcherzyk to bym powiedziała, że poprostu okres się spóźnił. Widocznie nie czas na mnie. Życzę Wszystkim zdrówka i lekkości. Cześć!
Bardzo mi przykro..

Dzień dobry :-)
Też się witam po koszmarnej nieprzespanej nocy[emoji15] Wczoraj dzień spędzony z laptopem w łóżku, dziś zapowiada się podobnie. Mdłości 24 godziny na dobę,.. eh. Miłego dnia [emoji2]

Powodzenia na wizycie, czekamy na dobre wieści, na pewno wszystko będzie ok [emoji2]

Przykro mi[emoji53]

Witajcie ;)
Bardzo mi przykro :(

I mnie też średnia noc, ale w miarę nie chce mi się spać. Za to słaba jestem okropnie... Na jedzenie patrzeć nie mogę, na szczęście nie wymiotuje, ale muli w brzuchu nadal :p
Przynajmniej piersi już ok ;)

Moi już w szkole/przedszkolu. Za to dziś dentysta, a mróz taki że nie bardzo mi się chce..

reklama
Do góry