reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

W sumie to nie wiem czy zęby bo nic nie widzę. Ale jak wychodziły poprzednie to zdarzały się gorączki. Jeszcze brakuje jej trójek i piątek. Jak do jutra nie przejdzie to pewnie lekarz nas czeka przed weekendem. Kataru nie ma. Nie kaszle. Teraz napila się i znowu zwymiotowala.

reklama
Cześć kobietki u mnie kumulację nerwowa ... No powybijane wszystkich łącznie z sąsiadami ... Wszystko mnie tak WKU+$*#... Sama ze sobą nie potrafię wytrzymać ... Co do mdłości porannych są okropne , popołudniu znowu zachcianki i jem jem jem ... Wspominam sobie początki z Anną to była bajka energia , siła chęć do działania a teraz ... Przespała bym cały dzień . Bardzo szybko się męczę , pamięć mi siada gdyby nie telefon to nie wiedziała bym jaki dzisiaj dzień tygodnia . Nie pamiętam czy brałam kwas foliowy czy nie itp.

Dzień dobry dziewczyny, przykro mi, ze takie noce za Wami. Ja tez dzisiaj kiepsko, zasnęłam po 24 ale obudziłam się 4.30 i już nie zasnęłam. Pewnie stres, bo o 10 pierwsza wizyta (6+4). No i dzisiaj pracuje do 19.30 i potem jeszcze muszę do serwisu auto odebrać. To będzie dluuuuugi dzień. :) Wam życzę dobrego małego piątku, weekend tuż tuż. ;)

Dzień Dobry :)
Ja niestety jestem zmuszona się pożegnać... :( Gdyby nie to, że kilka dni temu na usg widziałam pęcherzyk to bym powiedziała, że poprostu okres się spóźnił. Widocznie nie czas na mnie. Życzę Wszystkim zdrówka i lekkości. Cześć!

Cześć kobietki u mnie kumulację nerwowa ... No powybijane wszystkich łącznie z sąsiadami ... Wszystko mnie tak WKU+$*#... Sama ze sobą nie potrafię wytrzymać ... Co do mdłości porannych są okropne , popołudniu znowu zachcianki i jem jem jem ... Wspominam sobie początki z Anną to była bajka energia , siła chęć do działania a teraz ... Przespała bym cały dzień . Bardzo szybko się męczę , pamięć mi siada gdyby nie telefon to nie wiedziała bym jaki dzisiaj dzień tygodnia . Nie pamiętam czy brałam kwas foliowy czy nie itp.
Oj ja też mam kłopoty z pamięcią. Wzięłam rano duphaston i zaraz potem pytam się męża czy nie wie czy bralam. Mówi że przed chwilą coś lykalam. Masakra. I tak jest na każdym kroku.
Dzień dobry dziewczyny, przykro mi, ze takie noce za Wami. Ja tez dzisiaj kiepsko, zasnęłam po 24 ale obudziłam się 4.30 i już nie zasnęłam. Pewnie stres, bo o 10 pierwsza wizyta (6+4). No i dzisiaj pracuje do 19.30 i potem jeszcze muszę do serwisu auto odebrać. To będzie dluuuuugi dzień. :) Wam życzę dobrego małego piątku, weekend tuż tuż. ;)
Powodzenia na wizycie. Czekamy na dobre wiadomości [emoji3590] długi dzień przed Tobą więc przesyłam dużo energii (której sama nie mam) i żeby minął sprawnie i szybko. Na pewno wizyta poprawi Ci humor.
Ja niestety jestem zmuszona się pożegnać... :( Gdyby nie to, że kilka dni temu na usg widziałam pęcherzyk to bym powiedziała, że poprostu okres się spóźnił. Widocznie nie czas na mnie. Życzę Wszystkim zdrówka i lekkości. Cześć!
Bardzo mi przykro..

Dzień dobry :-)
Też się witam po koszmarnej nieprzespanej nocy[emoji15] Wczoraj dzień spędzony z laptopem w łóżku, dziś zapowiada się podobnie. Mdłości 24 godziny na dobę,.. eh. Miłego dnia [emoji2]

Powodzenia na wizycie, czekamy na dobre wieści, na pewno wszystko będzie ok [emoji2]

Przykro mi[emoji53]

Witajcie ;)
Bardzo mi przykro :(

I mnie też średnia noc, ale w miarę nie chce mi się spać. Za to słaba jestem okropnie... Na jedzenie patrzeć nie mogę, na szczęście nie wymiotuje, ale muli w brzuchu nadal :p
Przynajmniej piersi już ok ;)

Moi już w szkole/przedszkolu. Za to dziś dentysta, a mróz taki że nie bardzo mi się chce..

reklama
Do góry