reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Troszkę mnie przerazilo jak pisalyscie że ból w krzyżu to zły objaw. Bo mnie coś pobolewa i brzuch jak na okres i plecy. Jednak żadnych plamien nie mam. Tłumacze sb to tym że mała noszę, po schodach z nią chodzę i wgl
nic sie nie przejmuj na zapas mnie nie bolaly plecy wczesniej wiec nie łącz tego najpierw pojawilo sie plamienie pozniej bol brzucha i plecow takze oszczedzaj sie bedzie dobrze

reklama
I martwi mnie to że od pewnego czasu bolą mnie kości tam na dole. Tak jakby spojenie lonowe. Zwłaszcza jak za długo coś robię. Zauważyłam to jeszcze zanim pomyslelismy o drugim dziecku. Boję się czy to nie bd jakiś problem z donoszeniem ciąży jak ciężar bd większy i wgl

To nie jest zły objaw! Ja np przy okresie zwykle mam bóle z krzyża choć to brzuch. Teraz tez tak mam. Tak samo niektóre rodzące mają skurcze z krzyża. I takie pobolewanie podbrzusza/w krzyżu to jest norma bo po prostu w macicy jest rewolucja.
To chociaż tyle mnie pocieszylas. Bo to nie jest jakiś mega ból tylko tak właśnie z krzyża jak przy okresie

reklama
Dzieki:* ja się trzymam
A jak tam u Ciebie?
To się cieszę ❤️
U mnie ok miesiączka znikła (dziwnie szybko i intensywnie jakby nie tłumaczyć;)) czekam na środę rano idę na badania i monitoring ... Ciekawa jestem jak się to wszystko potoczy :confused: Jestem dobrej myśli.... Mam nadzieję że po tej ciąży biochemicznej się uda

Do góry