Tak mam syna 8 letniegoO kurde. A masz już dzieci? Gratuluję
reklama
Przykre to co piszesz. Może się jednak jeszcze ułoży wszystko? Może chłop się wystraszyl na pierwszy rzut? Przemysli wszystko przeprosi i bd ok. A jak nie to nie był Was wart i tylehej dziewczyny
aktualnie jestem w 5tc , (nie)stety wszystkie znaki na niebie wskazują, że będę sama z moją dzidzią ( tatuś najchętniej zafundowałby mi tabletkę).
Mam cichą nadzieję, że forum i wy pomożecie przetrwać mi nadchodzące miesiące ....
To się chyba gość na rozumy z kimś pozamienial. Cofam poprzedni post w takim razie. Takiego to tylko w dupe kopnacNajchetniej wykasowalabym numer I po problemie.
Najgorsze jest to jak mowi ze MUsze to zrobić i ze to jedyne wyjście i nie mam prawa inaczej zadecydować .... cos okropnego
Aguu
Fanka BB :)
Ale seksu to się chciało. Takie dziecięce myślenie niestety, zero odpowiedzialności za swoje postępowanie. Przykre, ale może i dobrze, szkoda życia z dużym dzieckiem. No chyba, że się chłop opamięta Trzymaj się dzielnie dla siebie i dziecka. Ma super waleczną mamęIm bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
hej dziewczyny
aktualnie jestem w 5tc , (nie)stety wszystkie znaki na niebie wskazują, że będę sama z moją dzidzią ( tatuś najchętniej zafundowałby mi tabletkę).
Mam cichą nadzieję, że forum i wy pomożecie przetrwać mi nadchodzące miesiące ....
Mamusie są bardzo silne, czasem nawet same nie wiemy jak bardzo. Dasz radę a palant niech żałuje
wow gratulacje!!A więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
Zuziiiii
Zaciekawiona BB
Przykre to co piszesz. Może się jednak jeszcze ułoży wszystko? Może chłop się wystraszyl na pierwszy rzut? Przemysli wszystko przeprosi i bd ok. A jak nie to nie był Was wart i tyle
Moment przemyślenia już był.. myślałam, że coś się zmieni na lepsze jak ochłonie a tu słyszę, że dzwonił gdzieś tam się dowiedzieć co i jak z tą tabletką...i to tyle jeśli chodzi o zmianę nastawienia.
Ooo woow. To Cię spotkało szczęście podwojne.A więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
GratulacjeA więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
Aguu
Fanka BB :)
Pewnie powiedziałabym, że już po sprawie, sama załatwiłaś i tyle go widziała, a co.Moment przemyślenia już był.. myślałam, że coś się zmieni na lepsze jak ochłonie a tu słyszę, że dzwonił gdzieś tam się dowiedzieć co i jak z tą tabletką...i to tyle jeśli chodzi o zmianę nastawienia.
reklama
Szkoda słów naprawdę.Moment przemyślenia już był.. myślałam, że coś się zmieni na lepsze jak ochłonie a tu słyszę, że dzwonił gdzieś tam się dowiedzieć co i jak z tą tabletką...i to tyle jeśli chodzi o zmianę nastawienia.